Na vsebino

7. razredi in 1. dan šole v naravi

Z učenci 7. razredov OŠ Belokranjskega odreda Semič smo se 13. maja ob 7.30 odpravili v šolo v naravi v CŠOD Kavka. Čakala nas je dolga vožnja po ovinkasti cesti. Po štirih urah vožnje smo končno prispeli na idilično lokacijo Livške Ravne, kjer nas je kljub slabšemu vremenu pričakal lep razgled na okoliške hribe.

Najprej so nam razložili pravila hišnega reda, nas pogostili s kosilom in razporedili po sobah. Nato pa smo se razdelili v tri skupine. Vsako je čakala svoja delavnica. Prva skupina se je spoznala z osnovami prve pomoči, druga je raziskovala potok Perivnik in organizme v njem, tretja pa je ustvarjala gledališče kamišibaj. Po delavnicah nas je čakal športni odmor, večerja in potem še spoznavni večer.

Malce utrujeni, vendar dobre volje smo ob 22.00 ugasnili luči in se spravili k počitku. Nekaj utrinkov si lahko pogledate na priloženih slikah. Komaj čakamo naslednjega dne.

Vir: OŠ Belokranjskega odreda Semič

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
93
2218
2310
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj