Na vsebino

Poziv lokalnim ponudnikom - tržnica v Ajdovem zrnu

Občina Črnomelj je v okviru projekta Po poteh skrivnostnega obiskovalca pristopila k ureditvi lokacije Ajdovo zrno. Poleg urejenih parkirišč in polnilne postaje za električne avtomobile bo prostor urejen tudi s prodajnimi stojnicami in dvema prodajnima multimatoma za proizvode lokalnih ponudnikov.

Ker si želijo, da bi imelo čim več pridelovalcev doma pridelane hrane možnost, da jo ponudijo prebivalcem lokalnega okolja, vse zainteresirane ponudnike vabijo, da izkažejo interes za prodajo svojih izdelkov na lokaciji tržnega prostora Ajdovo zrno, ko bo le-ta v funkciji. To bo predvidoma v septembru letos.

Zainteresirani lahko izpolnijo vprašalnik dostopen na povezavi TUKAJ, dobite pa ga tudi v sprejemni pisarni Občine Črnomelj.

Z zainteresiranimi ponudniki bo Občina Črnomelj v mesecu juniju organizirala srečanje, na katerem se bodo, glede na izkazane interese, podrobneje dogovorili o lokalni ponudbi na lokaciji Ajdovega zrna.

Vir: Občina Črnomelj
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj