Na vsebino

Blog odpade zaradi mize

Danes bloga z moje strani ne bo, ker sem delal jedilniško mizo. Sej bi lahko pisal o naši novi mizi, ampak ura je 1:30 in zmatran sem kot pes. Morda naslednjič oziroma takrat, ko bo miza narejena do konca.

Za danes vam pa lahko ponudim nekaj fotografij tulko da vidite, da ne lažem. Začelo se je s prtljažnikom polnim lesa in končalo tako, da iz nove mize pošiljam to objavo. Prepričan sem, da vam marsikaj ni jasno, ko gledate našo novo mizo. Verjetno se sprašujete kaka je to miza in zakaj za vraga ma luknjo v sredini. Ob priliki bom vse razložil.

Aja, pa danes že petič spimo v novem stanovanju. Sicer stanovanje še niti približno ni fertik in zato spimo bolj malo. Da se vselimo v nedokončano stanovanje smo se odločli zato, ker nam je tako bistveno lažje delat in napredek je bistveno hitrejši. Poleg tega pa je družina na kupu, kar mi pomeni največ.

Do naslednjič.

Vir: JV

Oblikovalec notranjih prostor in produktov, v iskanju dobrih občutkov. Estet, ki ga navdihujejo brezčasne in trajnostne rešitve izboljševanja kakovosti bivanja in potovanja skozi življenje. V avtomobilih in motociklih vidi več, kot zgolj prevozno sredstvo. Uživa v preprostosti in ne razume prehitrega razvoja tehnologije. Svoje izkušnje deli z vami, ker ni potrebe, da bi ponavljali njegove napake.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj