Na vsebino

Današnjo noč bom prespal v hotelu!

Današnjo noč bom prespal v hotelu. Ampak ne zato, ker bi me partnerka vrgla iz stanovanja. Tudi ne zato, ker imam ljubico in se z njo dobivam po hotelih.

A sploh obstaja še kakšen drug razlog, da bi šel nekdo noč preživet v hotel pol kilometra stran od njegovega doma? Vam pade kakšen razlog na pamet?

No saj nisem šel v hotel sam, ampak smo šli vsi skupaj. Nismo šli koristiti bonov, če ste morda pomislili na to. Čeprav morda to niti ne bi bila slaba ideja.

Zakaj bi se gužvali po turističnih kmetijah kot vsi ostali Ljubljančani, ko pa so hoteli v Ljubljani prazni. In to takšni z bazenom v šestnajstem nadstropju.

Res je, da ne koristimo bonov, res je pa tudi, da hotela ne bomo plačali sami. Kake so to mučke, joj joj.

Danes spimo v hotelu zato, ker smo naše stanovanje oddali za en dan. Oddali smo ga za namen snemanja reklame in to je tudi vse kar lahko povem.

To smo tokrat naredili prvič in to bolj zaradi firbca kot česarkoli drugega. Če pa bo izkušnja na koncu dobra, ga bomo definitivno oddali še kdaj. Če ga bo le hotel še kdo najeti.

Jutri bom tudi zraven na snemanju, kar bo zame zopet ena edinstvena izkušnja. Zanimivo je gledati, na kakšne zanimive načine nekateri služijo denar.

Zdaj pa lahko noč in mislim, da še nikoli nisem spal tako visoko kot danes.

Vir: JV

Oblikovalec notranjih prostor in produktov, v iskanju dobrih občutkov. Estet, ki ga navdihujejo brezčasne in trajnostne rešitve izboljševanja kakovosti bivanja in potovanja skozi življenje. V avtomobilih in motociklih vidi več, kot zgolj prevozno sredstvo. Uživa v preprostosti in ne razume prehitrega razvoja tehnologije. Svoje izkušnje deli z vami, ker ni potrebe, da bi ponavljali njegove napake.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj