Na vsebino

Elegantne hlače na več načinov

Elegantne hlače so vsekakor obvezni del vsake ženske omare. Navadno jih oblečemo le za v službo ali na kakšne druge priložnosti, ki zahtevajo eleganten in prefinjen videz. Zato sva zate pripravili nekaj nasvetov in idej, kako elegantne hlače vključiti v tvoj vsakdan. Dovršeni videzi s kančkom elegance, ki pa ne delajo kompromisov na račun udobja. V zadnjih letih nam moda resnično dovoljuje veliko svobode. Superge, ki so bile včasih rezervirane le za šport in prosti čas, danes kombiniramo tako na obleke in krila, kot tudi elegantne hlače. Zato se pri naših stajlingih lahko poigramo s tisoč in eno kombinacijo in z enimi hlačami ustvarimo veliko zanimivih videzov.

KLASIČNI KOSI NA DRZEN IN DRUGAČEN NAČIN

Elegantne hlače navadno kombiniramo s klasičnimi srajcami ali pa uglajenimi blazerji oziroma suknjči. Spodaj obujemo pete in tako ustvarimo klasičen videz primeren za službene obveznosti Vendar lahko z istimi kosi ustvarimo zanimive videze, ki so v koraku s časom in dodajo našemu izgledu kanček drznosti.

Zadnja leta so največji trend glede obutve postale superge. Pa ne takšne, ki bi jih obule za športne dejavnosti ali sprehod. V modi so predvsem ‘chunky sneakeres’, kar so superge, ki so bolj masivne in navadno imajo debel podplat. Nosimo jih prav na vse in elegantne hlače tukaj niso izjema. Nama je to zelo všeč, saj obožujeva sproščene videze, ki so nekoliko drugačni in gotovo takšna moda dopušča več svobode in prostora za razvijanje osebnega stila.

Zate sva pripravili tri različne kombinacije elegantnih hlač in suknjiča, ki sva ju kombinirali z majico s kratkimi rokavi z zanimivim potiskom. Enemu videzu sva dodali superge, drugemu bulerje in tretjemu pete.

ELEGANTNE HLAČE NA ELEGANTEN NAČIN

Si v iskanju elegantnega videza, ki bo primeren za več različnih priložnosti? Super! Zate sva pripravili dva popolna videza! Svetujeva ti, da imaš v svoji omari vedno nekaj nevtralnih kosov, za katere nisi nikoli v dvomu ali so primerni za priložnost na katero si povabljena ali ne. To so večno modni kosi v nevtralnih barvah, kot sta bež in črna. Pri ustvarjanju sofisticiranih in prefinjenih videzov se lahko poslužimo kombiniranja podobnih barvnih odtenkov. To bo ustvarilo 'classy' in uglajen videz.

KLASIČNA BELA SRAJCA

Klasična bela srajca + elegantne hlače = večno moden videz, s katerim ne morete zgrešiti. Vendar sva se tudi pri tem ‘outfitu’ poigrali in ga prikazali na ne tako zelo klasičen način. Bela srajca ALEA je širšega kroja, zato sva sprednji del potlačili v hlače, zadaj pa jo pustili zunaj. Namen je bil ustvariti lahkoten in sproščen videz, zato sva dodali par ‘chunky’ superg.

PLETEN PULOVER IN ELEGANCA?

Si predstavljaš kombinacijo finih hlač in udobnega, ter toplega puloverja? Mogoče na prvo žogo zveni malce nenavadno, vendar naj ti zaupava, da takšna kombinacija deluje. Pa ne samo da deluje, ampak izgleda naravnost fantastično.

Elegantne hlače je resnično moč kombinirati na 1001 način. Včasih si moramo le malenkost drzniti in poizkusiti nekaj, kar mogoče na papirju ne paše skupaj. Tako, kot pri vsaki stvari, moramo tudi pri modi kdaj pa kdaj stopiti iz cone udobja in pogledati izven naših okvirov. Na ta način lahko razvijemo močan oseben stil, ki ni nujno, da vedno sledi modnim smernicam in trendom.

Če te, o izbranih stajlingih, zanima še kaj več, pa te vabim, da klikneš TUKAJ.

Vir: Fiore
Klara & Nana

Klara & Nana

Klara & Nana

www.fiore.si

Sva Klara in Nana, sestri, za katere tisti, ki naju poznajo pravijo, da sva najbolj različni sestri na svetu in tisti, ki naju ne poznajo, nikakor ne morejo verjeti, da sva sestri. A nama se najpomembnejše zdi, da najine tako zelo različne poglede na stvari, svet, modo in ljudi združiva v nekaj kar bi nama prinašalo izjemno veselje ter strast.

FIORE je tako nastal kot vezna točka med nama. Točka, kjer stopiva skupaj in ustvariva nekaj najinega, ob podpori staršev, ki že 25 let uspešno vodita družinsko tekstilno podjetje in sta na naju prenesla ljubezen do oblačil.

Zagotavljamo Vam, da bo Fiore zagotovo ponujal za vsako od vas nekaj, v čemur se boste počutile lepe, ženstvene, sproščene, šik, elegantne in najpomembneje zadovoljne ter srečne.

Hvala, ker ste del najine zgodbe.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj