Na vsebino

Izbor

Ena lepših prireditev, ki že vrsto let združuje ljudi na obeh bregovih reke Kolpa ali Kupe, je prav gotovo izbor za najlepše dekle na obeh bregovih. Že iz časov, ko reka ni bila državna meja. Od kar vem zase, hodimo z družino na te prireditve. Eno leto na sloveski strani, drugo leto na hrvaški strani. Vedno se spominjam prijetnih druženj.

Spominjam se zgodbic, ki jih je mami pripovedovala o njenih prijateljicah, ki so se prijavile ter o vseh kasnejših. Dokler ne pridemo tudi do generacije mojih prijateljic, ki so se prijavile in zmagale.

Bogate nagrade, ki jih vsako leto pripravijo organizatorji privabijo punce, da se prijavijo in s tremi izhodi očarajo žirijo.
Poznam mnoge lepe punce, ki so polne samozavesti in svoje selfie-je večkrat postavijo na ogled na socialnih omrežjih. Z naborom všečkov si nafilajo ego, toda v resnici njihova samozavest ni tako močna. Toda, na takšno tekmovanje se one nikoli ne bi prijavile.

V življenju šteje samo dejanska samozavest in ne "cyber".

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj