Na vsebino

Jurčku bomo pomagali avto-posteljo narediti

Pesem iz naslova gre v originalu sicer drugače, vendar hišica bo prišla na vrsto malo kasneje. Zdaj delam otroško posteljo.

V preteklem tednu sem govoril o tem, da oblikovalcem največ zadovoljstva prinesejo ljudje, ki uporabljajo naše izdelke.

Predstavil sem vam otroško posteljo Jeep, ki sem jo oblikoval pred leti. Žal pa ta postelja obstaja le v virtualnem svetu.

Dokler bo tako, je ne bo mogel uporabljati noben otrok in dokler je ne bo uporabljal noben otrok, tudi meni ne bo prinesla zadovoljstva.

Odločil sem se, da bom s pomočjo sponzorjev izdelal en primer otroške postelje Jeep. Tako bomo skupaj enemu otroku polepšali sobo in spanec.

Začenjam z iskanjem sponzorjev, ki bi bili pripravljeni pomagati pri nastanku postelje.

Pomoč sponzorjev ne bo v obliki denarja. Sponzorji bodo pomagali z materialom, ki je potreben za izdelavo postelje ter z opravljanjem svojih storitev.

Kdo so potencialni sponzorji?

Pri izdelavi postelje bom potreboval pomoč:

    • ponudnikov mizarskih materialov,
    • mizarjev,
    • ponudnikov ličarskih materialov,
    • ličarjev,
    • ponudnikov ležišč in
    • ponudnikov odej, vzglavnikov ter posteljnine.

Če poznate koga, ki se ukvarja z zgoraj naštetimi stvarmi in mislite, da bi jih zanimal projekt otroška postelja Jeep, mi, prosim, posredujte njihove kontaktne podatke. Pošljete jih lahko na e-naslov [email protected].

Upam, da bom pridobil veliko kontaktov dobaviteljev in obrtnikov, s katerimi bom sodeloval tudi pri nadaljnih projektih.

V svojih prispevkih bom predstavil sponzorje, ki bodo pomagali pri nastanku otroške postelje Jeep. Tako jih boste spoznali tudi vi in bolje vedeli, na koga se obrniti pri realizaciji lastnih projektov.

Kdo bo spal v postelji Jeep?

Morda poznate otroka, ki bi želel spati in se igrati v postelji, kot je otroška postelja Jeep? Podprite in delite projekt na Facebook-u in bodite med tistimi, ki bodo v žrebu. Morda boste pa lahko izpolnili otrokovo željo.

Vir: JV

Oblikovalec notranjih prostor in produktov, v iskanju dobrih občutkov. Estet, ki ga navdihujejo brezčasne in trajnostne rešitve izboljševanja kakovosti bivanja in potovanja skozi življenje. V avtomobilih in motociklih vidi več, kot zgolj prevozno sredstvo. Uživa v preprostosti in ne razume prehitrega razvoja tehnologije. Svoje izkušnje deli z vami, ker ni potrebe, da bi ponavljali njegove napake.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj