Na vsebino

Kaj bomo nosile to pomlad?

Modne trende za pomlad/poletje 2022 imamo na radarju od septembra 2021, ko so bile modne brvi na tednu mode prevlečene s svežimi, nevtralnimi oblekami, ženstvenimi oblekami in drznimi barvami.

Čeprav se zdi, da se vreme ne more odločiti za to (en teden nevihte, naslednji mini vročinski val in zdaj spet sivo in mračno), še vedno nameravamo uresničiti naše pomladne outfite . To pomeni nositi svetlejše plasti in temu primerno opremiti dodatke, ne glede na to, ali se napoved strinja ali ne. Ideje za spomladanske obleke, pridite k nam.

Pomlad je, kot vemo, težaven letni čas, ko se je lažje odločiti za obleko kot narediti. Lahko bi se odločila za spomladansko obleko, a kaj, če se ohladi in na koncu zmrzneš do konca dneva? Debel plašč se zdi preveč okoren, a brez njega bi bilo povsem noro. Nositi trenč in kavbojke je vse lepo in prav, a včasih se pojavi sonce in potem si zamudila priložnost, da si osončiš noge. Vsi smo bili tam in naredili te napake.

Za tebe sva izbrali nekaj oblekic in modnih kombinacij, ki bodo poskrbele, da boš izgledale sveže, pomladno, a hkrati da te ne bo zeblo.

POMLAD VEDNO KLIČE PO CVETLIČNIH VZORCIH!

Cvetlični vzorci so vsekakor znanilci pomladi. S pastelnimi barvami in drobnimi cvetlicami vsekakor ne morete zgrešiti prav nobeno pomlad. Najbolj modna barva te pomladi/poletja pa je vijolična, tako da bo izbira vijoličnih odtenkov popolna izbira. Za vas imamo popolno obleko, ki bo obkljukala vse zahteve. Obleka Piper v odtenkih vijolične, posuta z drobnimi cvetlicami. Obleka je midi dolžine in ima dolge rokave, kar je super za hladnejše pomladne dni. Lepo se kombinira z jaknami iz jeansa. Spodaj pa v mrzlejših pomladnih dneh le obleči žabice. Če pa si bolj za pastelne barve potem te bo navdušila obleka BILLY. Pastelna roza barva, z belimi polka pikami in rožicami. Spodaj obuj udobne bele teniske in pripravljena boš za pohajkovanje po mestu.

MONOKROMATSKI VIDEZ

Outfiti v monokromatskem stilu so večna klasika in skoraj nikoli ne grejo iz mode. Poleti lahko zgodbo popestrimo z nežnimi roza ali rumenimi odtenki. Lahko pa si izbereš tudi večno klasiko – bela barva ali bež barva.

BARVE, BARVE IN ŠE ENKRAT BARVE

Drznite si! Stopite iz svoje cone obdobja in poskusite s kombinacijo drznih barv. Zeleni dodajte roza barvo, ki jo lahko kombinirate tudi z rumeno ali rdečo barvo. Modro kombinirajte z rumeno ali oranžno. Zabavnih kombinacij je ogromno. Za navdih pa preverite slike.

Vir: Fiore
Klara & Nana

Klara & Nana

Klara & Nana

www.fiore.si

Sva Klara in Nana, sestri, za katere tisti, ki naju poznajo pravijo, da sva najbolj različni sestri na svetu in tisti, ki naju ne poznajo, nikakor ne morejo verjeti, da sva sestri. A nama se najpomembnejše zdi, da najine tako zelo različne poglede na stvari, svet, modo in ljudi združiva v nekaj kar bi nama prinašalo izjemno veselje ter strast.

FIORE je tako nastal kot vezna točka med nama. Točka, kjer stopiva skupaj in ustvariva nekaj najinega, ob podpori staršev, ki že 25 let uspešno vodita družinsko tekstilno podjetje in sta na naju prenesla ljubezen do oblačil.

Zagotavljamo Vam, da bo Fiore zagotovo ponujal za vsako od vas nekaj, v čemur se boste počutile lepe, ženstvene, sproščene, šik, elegantne in najpomembneje zadovoljne ter srečne.

Hvala, ker ste del najine zgodbe.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj