Na vsebino

Kdor ne skače

Saj sploh ne vem kje začeti ob vseh neumnostih, ki nam jih servirajo mediji v zadnjem tednu. Od novih predsedniških kandidatov in njihovih programov do tega, da si nekateri želijo vojaških obračunov s Hrvaško. Še vreme je za vraga. In nič ni čudnega, da je edina svetla točka tega tedna fantastična igra slovenske košarkarske reprezentance, ki je prišla vse do finala evropskega prvenstva.

Le kdo si je na začetku prvenstva drznil pomisliti, da bi lahko majhna Slovenija prišla do finala. A ta majhna Slovenija ima veliko srce. Srce, ki je enotno bilo ob tekmah v Helsinkih in v Carigradu. In nič drugače ne bo v nedeljo.

In ponovno so nas športniki, kot nemalokrat do sedaj združili. Združili, da se ob uspehih naših športnikov, vsi veselimo. In nas v teh trenutnih nič ne ločuje med sabo.

Da bi le tako znali stopiti skupaj tudi v trenutkih težjih vprašanj za naš narod. Takrat, ko nas zlobna politika zaradi njenih interesov postavi na dva bregova.

Takrat se primimo okoli vratu in vsi skupaj zavpijmo:"Kdor ne skače ni Slovenc!"

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj