Na vsebino

Zadnjič

Minilo je dobro leto odkar sem napisal prvi blog za to spletno stran. Bil sem postavljen pred zanimiv izziv kateremu sem enkrat bil kos, drugič ne. Definitivno pa je bil zanimiv izziv. Ob katerem veliko razmišljaš. O medčloveških odnosih, o situacijah, dogodkih, in še in še.

Velikokrat je bilo zelo težko. Vsak teden najti inspiracijo in napisati blog na katerega boš ponosen, ni lahko.
Velikokrat pa je bilo zelo lahko. Besede so tekle same. Tako zelo sem padel noter.

Odzivi? Odzivi so mi bili zanimivi, a nikoli se me niso dotaknili. Pozitivni ali negativni. Sploh negativni so bili sila zanimivi. Prav nasmejal sem se jim. Zakaj se me niso dotaknili? Ker je blog moje mnenje. Če te zanima odpreš in prebereš, če ne, pač ne. Je moje mnenje, ki ga nikomur ne vsiljujem, pač pa mogoče zgolj bolj razgalim notranji del sebe. Način kako razmišljam. Komentarji pa so največkrat bili vsiljivi, ker si je nekdo drznil javno objaviti svoje mnenje, ki je čisto nasprotje njihovega. Jah, to je res škandal. Medtem, ko nam mediji v lasti političnih strank vsakodnevno razpihujejo laži.

Izkušnja, ki me je veliko naučila. Večkrat se ozreti sam vase in manj skrbeti kaj si o tebi mislijo ostali. Ker pač nikoli ne moreš biti vsem všeč. Prej kot to spoznaš, bolje. In to stvar bi najbolj izpostavil ob pisanju blogov.

Ob koncu samo še ena zanimiva dogodivščina, ki se mi je zgodila predkratkim.
V službi sem srečal fanta s katerim sva letošnje poletje imela neprijeten krajši konflikt. V bistvu ni bilo nič takšnega, le on se je delal frajerja, kjer in ko ne bi treba. Prvih nekaj dni sva se po strani gledala. Verjetno oba nisva vedele sploh kako nama je ime, jasno pa je bilo, da se oba spomniva tega dneva.
Prišlo je do situacije, ko sva dobila oba isto delo. Za dobro opravljeno delo je bilo nujno sodelovanje. Toda midva sva začela vsak po svoje. Vsak pri sebi.
Zadeva se ni premaknila nikamor. Predlagal sem, da pomagava en drugemu. Priskočila sva si na pomoč in Delo opravila na hitro ter bila oba zelo zadovoljna.

Dovolj je delitev, na te in one. Cilj mora vedno biti skupno dobro. Zato naslednjič ne odklonimo sodelovanja, ker je nekdo (na primer) iz druge politične stranke ampak skupaj odpravimo probleme in zaživimo boljše in srečnejše. Na svidenje.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj