Na vsebino

"Last minute" novoletna obleka

Še dobra dva tedna nas loči do pričakovanja novega leta. Vse okoli nas se že sveti in blešči. Mesta so praznično okrašena in v zraku se čuti božični duh. Prednovoletna praznovanja so že v polnem teku in vsak dan se dogaja nekaj novega. In zdi se, kot da pričakovanje praznikov traja mesece, le da je konec v, kar se zdi, nekaj minutah. In zahvaljujoč se svetlobni hitrosti, skozi katero letijo, se pogosto zgodi, da se novoletni večer in praznovanja pokažejo hitreje, kot je bilo pričakovano. Tako nam ob vseh nakupih daril za naše najdražje ne ostane več časa in energije, da bi našli popolno obleko, o kateri smo sanjali. K sreči, sva midve zate naredili izbor čudovitih novoletnih oblek. Seveda, če si se odločila da boš silvesterski večer preživela pod toplo odejo, s kakavom v roki ob kakšnem dobrem filmu ali knjigi, popolne novoletne obleke ne potrebuješ, vseeno pa mogoče najdeš kakšen navdih in kombinacijo, ki jo lahko oblečeš za kakšno drugo priložnost. V spletni trgovini Fiore naše kose vedno izbiramo tako, da niso primerni le za eno priložnost in ti gotovo ne bodo stali v omari ter nabirali prah. Tako sva zate pripravili nekaj stajlingov, v katerih boš gotovo zablestela.

Tokrat sva združili moči z mlado, ambiciozno, simpatično in vedno nasmejano belokranjsko lepotico Lejo Plut. Leja je letos na izboru za miss Slovenije 2019 zasedla mesto 2. spremljevalke in je hkrati tudi članica skupine The Plut Family, kjer igra bass kitaro in poje. O najini kolekciji je povedala sledeče: Klarina in Nanina ponudba je mladostna in sveža, hkrati pa elegantna in glamurozna. Da sploh ne govorim o njuni novoletni kolekciji, ki vsakemu izbulji oči. Mislim, da lahko vsaka ženska s takšnim in drugačnim okusom, tu najde nekaj zase. Nikjer na spletu ni takšne trgovinice, kot je Fiore. Tu lahko najdem čisto vsaki kos, ki ga iščem, za prav vsako priložnost.

Če pa te zanima še kaj več o posamezni obleki, pa te vabim, da klikneš TUKAJ.

Vsem Belokranjkam častiva poštnino, omogočava osebni prevzem ali dostavo na dom. V košarici ob zaključku naročila nama sporočite katero dostavo bi želele – želje nama sporoči v obrazec »Opombe naročila«. Lahko pa nama pišeš kar na [email protected].
Veseli bova tvojega sporočila.

Vir: Fiore
Klara & Nana

Klara & Nana

Klara & Nana

www.fiore.si

Sva Klara in Nana, sestri, za katere tisti, ki naju poznajo pravijo, da sva najbolj različni sestri na svetu in tisti, ki naju ne poznajo, nikakor ne morejo verjeti, da sva sestri. A nama se najpomembnejše zdi, da najine tako zelo različne poglede na stvari, svet, modo in ljudi združiva v nekaj kar bi nama prinašalo izjemno veselje ter strast.

FIORE je tako nastal kot vezna točka med nama. Točka, kjer stopiva skupaj in ustvariva nekaj najinega, ob podpori staršev, ki že 25 let uspešno vodita družinsko tekstilno podjetje in sta na naju prenesla ljubezen do oblačil.

Zagotavljamo Vam, da bo Fiore zagotovo ponujal za vsako od vas nekaj, v čemur se boste počutile lepe, ženstvene, sproščene, šik, elegantne in najpomembneje zadovoljne ter srečne.

Hvala, ker ste del najine zgodbe.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj