Na vsebino

Moda za mlade mamice: 6 outfitov, ki jih bom letos vzela s seboj na morje

Letos sem prvič postala mama. In čez dober mesec dni se z mojo družinico odpravljamo na krajši dopust na hrvaško obalo. Že sedaj vem, da bo avto poln različnih rekvizitov, oblačil in plenic za najinega malčka, pa da o vozičku, ki zasede več kot polovico avtomobila sploh ne govorim. Zato sem se iz praktičnih razlogovo, pa tudi drugačnih prioritet odločila, da zmanjšam svojo garderobo na minimum. Če sem še lani mrzlično izbirala in nakupovala oblačila, ter si splanirala 5 različnih outfitov na dan, temu letos definitivno ni tako. S seboj si želim imeti oblekico, ki jo bom lahko oblekla za na plažo, nekaj v čemer bom šla lahko na rekreativen sprehod z vozičkom in pa seveda tudi nekaj v čemer se bom lahko zvečer sprehodila po rivi. Za piko na i pa sem dodala še malo bolj elegantno oblekico za kakšno romantično obarvano večerjo. Na kaj sem bila pri izbiri najbolj pozorna? Na to, da so obleke primerne tudi za dojenje. Seveda tukaj odpadejo vse oprijete oblekice, skorajda vsakršni kombinezoni in raznorazni bodiji. Zato sem našla popolne oblekice z V izrezom in topke, ter majice, ki so elastični in zelo prilagodljivi.

1. OBLEKA ZA NA PLAŽO

Za obleko, ki jo bom nosila na plažo sem izbrala lahkotno oblekico v bež barvi. Popolna bo za kombiniranje z mojim pletenim cekarom in slamnikom. Če pa želim pa jih lahko dodam pas in ustvarim popolnoma drugačen videz , ki je primeren tudi za sprehod po mestu.

2. REKREACIJA

Če se odločim, da bi se rada malo športala ali pa, če se odpravim na en daljši sprehod z vozičkom bom v kovček spakirala tudi kratke hlače in bombažno majčko. Na naših spletnih poličkah lahko najdeš čudovite barvne kratke hlače, izdelane iz bombaža. Jaz sem zase izbrala rozaste, katera so pa tebi najbolj všeč? Zgoraj pa bom oblekla bodisi belo majčko LOVELY ali pa belo majčko RIVA.

3. VEČERNI SPREHOD PO RIVI

Za to priložnost sem si izbrala dva različna videza. Eden je oblekica IVA. Obleka ob kateri, ko jo pogledam definitvino pomislim na morje. Črtasta, belo modra oblekica z V izrezom. Obleka je lahkotna, spredaj malenkost krajša kot zadaj in elastična pod prsi, kar je popolno. Drugi videz pa bodo moje dvoje najljubše poletne hlače. Barvne in razigrane hlače RIVER v črni barvi s potiskom in pa široke svetlo modre hlače s pasom CHIC. Moja izbira sta bombažna topka – rumen EMI in črtast MOLLY.

4. ROMANTIČNA VEČERJA

Kot bolj eleganten kos bom s seboj vzela oblekico MELODY, ki ima ravno tako V izrez in se zaveže v pasu. Spodaj bom dodala nizke petke, ter elegantno torbico in videz bo dovršen.

Tako nekako bo izgledala moja počitniška garderoba, precej minimalistično a hkrati menim, da imam vsega dovolj. Velikokrat sem nepremišljeno pakirala zadnji dan pred odhodom in s seboj vzela polovico omare. Seveda na koncu nikoli nisem ponosila vsega, ko pa sem se vrnila nazaj domov je bilo toliko oblačil za oprati. Zato sem leto resnično dobro premislila kaj potrebujem in česar zagotovo ne.

Da pa bo tudi tvoja odločitev kaj vzeti s sabo na dopust lažja, ti podarjam kodo za 10% popust.

KODA : POLETJE10

Vir: Fiore
Klara & Nana

Klara & Nana

Klara & Nana

www.fiore.si

Sva Klara in Nana, sestri, za katere tisti, ki naju poznajo pravijo, da sva najbolj različni sestri na svetu in tisti, ki naju ne poznajo, nikakor ne morejo verjeti, da sva sestri. A nama se najpomembnejše zdi, da najine tako zelo različne poglede na stvari, svet, modo in ljudi združiva v nekaj kar bi nama prinašalo izjemno veselje ter strast.

FIORE je tako nastal kot vezna točka med nama. Točka, kjer stopiva skupaj in ustvariva nekaj najinega, ob podpori staršev, ki že 25 let uspešno vodita družinsko tekstilno podjetje in sta na naju prenesla ljubezen do oblačil.

Zagotavljamo Vam, da bo Fiore zagotovo ponujal za vsako od vas nekaj, v čemur se boste počutile lepe, ženstvene, sproščene, šik, elegantne in najpomembneje zadovoljne ter srečne.

Hvala, ker ste del najine zgodbe.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj