Na vsebino

Modna napoved za jesen in zimo 2021

V trenutnem vremenu si je mogoče kar težko predstavljati, da se poletje počasi poslavlja in da ga bosta zamenjala jesen ter zima. Sama moram priznati, da obožujem letne čase, nekako se mi zdi da bi mi bilo življenje tam, kjer letnih časov dejansko ni, oziroma niso tako izraziti, dolgočasno. Vsak letni čas prinese nekaj posebnega, nekaj svojega. Jeseni občudujemo čudovite barve listja in komaj čakamo prvi kostanjev piknik, pozimi se veselimo snega in vseh aktivnostih povezanih z njim, pomladi se narava zopet prebuja in vse okoli nas je navdahnjeno z neko energijo in potem je že tukaj poletje, ki nam prinese vonj po morju in sivki, ter nam daje tisti občutek svobode. In z menjavo letnih časov se menja tudi naša garderoba, kar je le še eden izmed vidikov zakaj obožujem letne čase. Vedno se dogaja nekaj novega, kreativnost se nikoli ne ustavi, menjajo se materiali in barve, ter vzorci. V tem blogu bomo obdelali nekaj top modnih napovedi za jesen in zimo 2021.

1. MAXI PLETENINE

Če nas je pandemija česa naučila je to, da se v udobnih in mehkih oblačilih počutimo dobro. Vreme puloverja bo tu, preden se tega zavedate, pletenine pa se že pojavljajo v obliki dvignjenih in prevelikh pletenih puloverjev , ter maksi oblek. Tukaj je potrebno dodati še eden zanimiv kos in sicer TELOVNIK. V modo zopet stopajo najrazličnejši pleteni telovniki, ki bodo modnim navdušankam zagotovo prava poslastica in tudi izziv. Se že veselim najrazličnejših modnih kombinacij z omenjenim kosom.

2. ZELO NASIČENE BARVE

Nevtralne barve so vedno varna izbira, ampak v prihajajoči sezoni stopamo v velike, drzne super nasičene barve, ki pritegnejo pozornost. Za poživitev zimske in jesenske sivine bodo poskrbele izredno močne in polne barve. To jesene je čas, da se drzno odločite za svojo barvo, toda za razliko od zadnjih letnih časov - kjer so prevladovali nasprotujoči si odtenki - je vse v tem, da vaš videz ostane enozložen. Torej močna modra, rumena, rdeča, oranžna, roza... katera bo tvoja barva jeseni in zime 2021?

3. PLAŠČ S POTISKOM ŽIVALSKIH VZORCEV

Na modnih pistah ni manjkalo divjih kosov vrhnjih oblačil. Zato to jesen izberi svoj plašč, ki bo tvoj videzel ponesel na višjo stopnico. Eden takšen se skriva tudi v naši virtualni trgovini. TUKAJ.

4. LOGO MANIJA

Logotipi in monogrami v zadnjih letih postajajo vse bolj priljubljeni, pri čemer je Fendi le ena od oznak, ki podpirajo ta retro videz. Zdaj Versace, Balmain in Max Mara praznujejo videz s svojimi zbirkami logotov in s tem vračajo trend, navdihnjen v 70. letih, v vrsti monogramiranih videzov od glave do pete v utišanih in enobarvnih tonih.

5. ODTEKNI RJAVE

Če udarne, drzne barve niso vaša stvar in ste v bolj umirjenem koncu spektra odtenkov, bi bilo pametno, da svojo belino in smetano v naslednji sezoni zamenjate za rjavo. Zmešajte svoje odtenke in se prepričajte, da se v vaš videz ne prikradejo druge barve, tako bo ta tredn resnično zasijal.

To je le nekaj modnih smernic, ki bodo korjile letošnjo zimo in jesen. Že imate svojega favorita med trendi? Jaz se zagotovo veselim močnih in nasičenih barv. Vsekakor pa moramo vedno slediti svojemu okusu in stilu, saj se le v oblačilih, ki resnično izražajo nas, počutimo dobro in samozavestno. Zato pa nam tudi modne smernice ponujajo toliko različnih možnosti, da lahko vsak najde nekaj zase in svojo dušo.

Vir: Fiore
Klara & Nana

Klara & Nana

Klara & Nana

www.fiore.si

Sva Klara in Nana, sestri, za katere tisti, ki naju poznajo pravijo, da sva najbolj različni sestri na svetu in tisti, ki naju ne poznajo, nikakor ne morejo verjeti, da sva sestri. A nama se najpomembnejše zdi, da najine tako zelo različne poglede na stvari, svet, modo in ljudi združiva v nekaj kar bi nama prinašalo izjemno veselje ter strast.

FIORE je tako nastal kot vezna točka med nama. Točka, kjer stopiva skupaj in ustvariva nekaj najinega, ob podpori staršev, ki že 25 let uspešno vodita družinsko tekstilno podjetje in sta na naju prenesla ljubezen do oblačil.

Zagotavljamo Vam, da bo Fiore zagotovo ponujal za vsako od vas nekaj, v čemur se boste počutile lepe, ženstvene, sproščene, šik, elegantne in najpomembneje zadovoljne ter srečne.

Hvala, ker ste del najine zgodbe.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj