Na vsebino

Naj leto 2018 šteje

Začelo se je leto 2018. Leto, ki ga še ni bilo in se nikoli ne bo ponovilo. Vse možnosti imamo, da ga naredimo nepozabnega in še več možnosti, da ga zapravimo. Odločitev je popolnoma naša.

Zdaj je čas, ko se ozremo nazaj, v leto 2017. Pogledamo, katere poteze so se nam obrestovale, katere malo manj in kje smo pogoreli na celi črti. Katere stvari iz preteklega leta bomo letos ponovili, kaj bomo naredili drugače in katere stvari bomo popolnoma opustili. Razmislimo, kako bomo v letu 2018 izboljšali svoje življenje in kako bomo prispevali k boljšemu življenju drugih?

V preteklo leto sem vstopil z dvema zaobljubama. Prva je bila, da se samozaposlim ter začnem slediti svojim občutkom in druga, da se naučim surfati na valovih. Prvo zaobljubo sem izpolnil dokaj kmalu, vendar pa mi je ta vzela toliko pozornosti, da sem na drugo zaobljubo čisto pozabil. To je bila velika napaka. Nikoli si ne bi smeli dovoliti, da nas ena stvar prevzame v tolikšni meri, da pozabimo na vse ostale.

Leto 2018 bo zame ponovno leto sprememb. Nekatere stvari bom delal popolnoma drugače, kot sem jih delal do sedaj in drugih stvari se bom v tem letu lotil prvič. Vedno pa bom poslušal svoje občutke, sledil svojim strastem in spodbujal tiste, ki še niso našli svoje poti.

Vsaj enkrat tedensko bom z vami delil moje izkušnje in pridobljena znanja. Trudil se bom, da boste v mojih prispevkih dobili čim več informacij, ki vam bodo v življenju prišle prav. Pisal bom o mojih projektih, o težavah, s katerimi se srečujem ter z vami delil moj pogled na svet. Izzival vas bom, da boste iskali svoje vrednote in dobre občutke ter jim sledili.

V novem letu bom več energije posvetil dobrodelnosti. V življenju, žal, nimamo vsi enakih možnosti. Dobro se vrača z dobrim in če si bomo med seboj pomagali, nam nikoli ne bo hudega. Včasih lahko nekomu polepšamo dan in s tem obrnemo življenje na bolje le z dobro besedo, ki nas ne stane nič.

Predlagam, da pri postavljanju svojih ciljev merite visoko. Ne pustite se pesimizmu in ne dovolite, da vas ustavi razmišljanje drugih. Pri uresničevanju novoletnih zaobljub vam želim veliko odločnosti, dobre volje in discipline. Nikakor pa ne pozabite na prijatelje, smeh in zabavo.

Naj bo leto 2018 pomembno leto vašega življenja.

Vir: JV

Oblikovalec notranjih prostor in produktov, v iskanju dobrih občutkov. Estet, ki ga navdihujejo brezčasne in trajnostne rešitve izboljševanja kakovosti bivanja in potovanja skozi življenje. V avtomobilih in motociklih vidi več, kot zgolj prevozno sredstvo. Uživa v preprostosti in ne razume prehitrega razvoja tehnologije. Svoje izkušnje deli z vami, ker ni potrebe, da bi ponavljali njegove napake.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj