Na vsebino

Pogled naprej

Pismo, dvakrat se obrnem, pa je že spet četrtek, zamenjali so se trije letni časi in nastopila je sredina februarja.

Spet je sneg, zato ne morem kot prejšnji teden fantazirati o delu na poljih iz časa moje mladosti. Nekako v času tlačanstva.

Pregled malih zmag tega tedna:

Premetala sem dve toni blaga s tovornjaka. Znala bi vam tudi povedati, da so bile ene bale koyu mavi, ene açɪk mavi in ene kahverengi in da je bil perşembe in malo soğuk.

V teoriji znam po novem prijaviti projekt na razpis za pridobitev sredstev z grudi radodarne matere Evrope.

Po skoraj enem letu mi je uspelo priklopiti pralni stroj na brezžično omrežje. Morda to za vaše življenje nima večjega pomena, ampak kar naenkrat imam možnost 90 prednastavljenih programov, ki jih lahko še dodatno malo naštelam po svoji volji, kar so bile moje sanje že vse od leta 2013. Nisem ena tistih, ki pere vse na 60 in maksimalnih obratih, pa kar bo, bo, jaz raje delam znanost iz vsakega kupa pošmrkanih in polulanih cunj, kar je ful boljše.

Če smo že pri hvaljenju hišnih aparatov, če si želi moji malenkosti in g. Možu kakšna tehnična firma podariti aparat za kavo, mislim, da sem dovolj kompetentna, da tudi to lahko preštudiram in ocenim. V tem obdobju spijem po pet, šest kav na dan, če jih ne (in včasih kljub temu), pojem vse, kar vidim. Če imate kakšnega na časovni zamik, da se ob sedmih kava sama skuha in me motivira, da vstanem, se še posebej priporočam. Pišite na [email protected] in sodelujte pri skrbi mojega organizma z eliksirjem življenja. V kolikor se nagibate k temu, da mi raje pošljete kakšno orodje za oblikovanje pričeske, se lepo zahvaljujem, ampak ko boste brali ta blog, mi bo mogoče nekdo ravno sekal 80% las z glave.

Razen, če bom na virtualnem informativnem dnevu.

Nimam pojma! Turbulentni časi so in upam, da bom nekega dne lahko gledala nazaj nanje in si rekla »No, to si se pa takrat dobro odločila, fino se ti je poklopilo« in to bo prvič v življenju, z izjemo frizure.

Vir: https://www.facebook.com/nezaslisana/

Nezaslišana je ženska na sebi lasten, nefiltriran način, a z neskončno ljubeznijo in veliko humorja, ki je za to vse nujen. Obožuje besede v našem in v tujih jezikih, če pa ji kakšna manjka, si jo kar sama izmisli. Poganjajo jo dobre knjige, smeh, močna kava, želja po ustvarjanju in po dogodivščinah z možem in dvema otrokoma – v pričakovanju tretjega. Želi povedati tako kot je v resnici – razen, če se da narediti bolj smešno.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj