Na vsebino

Srečen prvi dan druge polovice leta 2020

Ne vem če se zavedate, ampak vstopili smo v drugo polovico leta 2020. Če mene vprašate, bi moral biti prvi dan druge polovice leta praznik in dela prost dan.

1. 7. je dan, ki je po mojem mnenju samo za polovico manj pomemben od 1. 1.

To pomeni, da ni potrebno, da je dela prost dan tudi tisti dan, ki pride po 1. 7., ampak samo 1. 7.

Tudi prvi dan druge polovice leta bi se spodobilo čakati, tako kot čakamo prvi dan leta. Poleg tega pa ima ta dan še eno veliko prednost pred prvim dnevom leta. Ta prednost je, da je v poletju, kar je bistveno boljši letni čas za žure, kot zima.

Tisti, ki me spremljate na Instagram-u in Facebook-u morda veste, da se letos trudim v storijih vsak dan voščiti in zaželeti vesel dan. To delam zato, ker se mi zdi, da je prav vsak dan našega življenja izjemno pomemben in ne samo prazniki.

S tem, ko vam vsak dan zaželim, da bi bi bil vaš dan lep, si želim sebe in vas spomniti, da je še en dan mimo, in da smo lahko hvaležni, da smo dobili popolnoma novega in svežega. Sebe in vas hočem spomniti, da ko bo ta dan mimo, se ne bo nikoli ponovil. Zato mislim, da se moramo res vsak dan potruditi in najti razlog za veselje.

Če si boste vsak dan ponovili, da je danes dan za veselje in jutri dan za slabo voljo, potem nikoli ne boste dočakali težkega dne. Ampak kaj, ko znamo ljudje še tako preproste stvari vedno zakomlicirati.

Včeraj, 1.7., je bil 183-ti dan, kar pomeni, da je bilo natanko 183 dni do konca leta 2020. Do konca leta, nam je ostalo še natanko toliko dni, kot jih je že šlo mimo. Zame je to zadosti dober razlog za praznovanje.

Želim vam srečno, uspešno in zdravja polno, drugo polovico leta 2020.

Vir: JV

Oblikovalec notranjih prostor in produktov, v iskanju dobrih občutkov. Estet, ki ga navdihujejo brezčasne in trajnostne rešitve izboljševanja kakovosti bivanja in potovanja skozi življenje. V avtomobilih in motociklih vidi več, kot zgolj prevozno sredstvo. Uživa v preprostosti in ne razume prehitrega razvoja tehnologije. Svoje izkušnje deli z vami, ker ni potrebe, da bi ponavljali njegove napake.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj