Na vsebino

Ukinitev

Prijel se me je rahel prehlad, kar je tradicionalni prikaz na meni, da je prišla jesen. Sedim v sobi ob rahli luči, robčkih, čaju, mandarinah, tipkam po računalniku, pišem ta blog.

Ne gledam ravno veliko televizijo. Med študijem v Ljubljani je tako ali tako nisem imel, doma pa me ne vleče preveč. Veliko raje si na Youtube-u poiščem posnetke, ki me zanimajo. Največkrat so to glasbeni ali zgodovinski. Je pa res, da sem si na televiziji zelo rad ogledal dve zadevi: na hrvaški nacionalni televiziji retro serijo "Crnobijeli svijet" na slovenski nacionalni televiziji pa glasbeno oddajo "Aritmija".

Obe sta pred kratkim ukinjeni iz programa. Hrvaška serija, ki je bila posneta v dveh sezonah menda ne bo dočakala tretje. Slovenska glasbena oddaja, belokranjske urednice Maje Pavlin pa prav tako v novi sezoni ne bo več na sporedu. Razlog pa ... Zategovanje pasu in primanjkovanje financ. Najverjetneje pa bo na drugi strani neka druga oddaja dobila večji "budget".

Ironično, ravnokar mi v ozadju odmeva televizija in soočenje predsedniških kandidatov. Še vedno mi ni jasno zakaj bi ena gospa pri 73-tih letih želela biti predsednica.
Komaj čakam, da bo "fuzbal"!

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj