Na vsebino

Vesele žalostne praznike!

Danes sem imel namen napisati blog o avtomobilu Jeep Renegade. Pred približno tremi leti smo ga čez vikend vzeli na testno vožnjo in pred kratkim sem našel fotografije, ki sem jih takrat naredil. Žal pa sem danes preveč utrujen in nisem sposoben napisati tega bloga.

Ne vem ali je za to kriva ura, ki jo še kar vedno menjavamo, ali je kriva ta nenadna sprememba vremena, ali pa je krivo to, da sem bil danes cel dan sam z našo punco. Mala me zmatra, kot nič drugega na tem planetu. Pavz pri njej ni in to mi je po eni strani tudi všeč.

Poleg tega pa je jutri praznik in itak nihče mojega bloga ne bi prebral. Zato je morda res bolje, da si Jeep-a Renegade prišparam za naslednji teden in v tem času dobro obudim spomine, kako smo se tisti vikend imeli. Lahko pa že v naprej povem, da nas je Jeep pozitivno presenetil.

Do takrat pa vam želim lepe praznike, čeprav naj bi bili ti prazniki žalostni. Če ste med tistimi, ki praznujejo noč čarovnic se lepo namaškarite, ali pa odmaškarite, če ste že po naravi čarovnica. Izrežite bučo, če jo še niste in se probajte vsaj malo odpočiti. Jaz resnično upam, da se bom.

Aja, pa ne pretiravat z nagrobnimi svečami. Konec koncev je to samo smet in na pokojne se lahko spomnimo tudi brez da bi onesnaževali okolje.

Vir: JV

Oblikovalec notranjih prostor in produktov, v iskanju dobrih občutkov. Estet, ki ga navdihujejo brezčasne in trajnostne rešitve izboljševanja kakovosti bivanja in potovanja skozi življenje. V avtomobilih in motociklih vidi več, kot zgolj prevozno sredstvo. Uživa v preprostosti in ne razume prehitrega razvoja tehnologije. Svoje izkušnje deli z vami, ker ni potrebe, da bi ponavljali njegove napake.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj