V preteklem tednu sem pisal o željah in prioritetah. Včasih si kakšno stvar res močno želimo, vendar je priorizirana zelo nizko in zato nikakor ne pride na vrsto. Želje in prioritete so lahko popolnoma različne stvari, najlepše pa je, kadar želja postane prioriteta.

Prioritete se lahko čez noč obrnejo na glavo in takrat doživimo reset. To se je v tem tednu zgodilo meni. Moja največja želja je postala tudi moja najvišja prioriteta. Zdaj vem samo katera prioriteta mi je najbolj pomembna, vse ostale pa so izgubile svoj položaj na lestvici pomembnosti. In ne glede na to, kako močno si želim danes napisati ta prispevek, je glavna prioriteta tako močna, da mi to enostavno ne bo uspelo.

V naslednjem tednu se moje prioritete ne bodo spremenile na staro stanje. Najpomembnejša prioriteta bo vedno ostala na prvem mestu, moram pa ponovno ovrednotiti tudi vse ostale. Moral si bom zorganizirati življenje in čas, da mi bo vsak teden uspelo napisati tudi blog prispevek za radio Odeon. Zakaj? Ker je to moja želja.

Upam, da spoštujete prioritete drugih, še posebej svojih bližnjih. Če ne, potem nikar ne pričakujte, da bodo drugi spoštovali vaše prioritete.