Na vsebino

Ženska moda 2020

5 modnih stajlingov, ki jih to poletje moraš imeti s seboj na dopustu!

Vsako poletje se zalotim kako stojim pred omaro in ne vem kaj naj vzamem s seboj na dopust. Nato vzamem največji možni kovček in, zaradi strahu pred tem, da ne bom imela kaj za obleči, notri zložim skoraj celotno garderobo. In lahko si samo predstavljate kako je, ko se vrnem nazaj domov in je potrebno vsa ta oblačila, ki so bila v kovčku cel teden, oprati, posušiti in speglati. Po vsem tem se počutim tako utrujeno, da bi potrebovala še dodaten teden počitnic. Na dopustu pa seveda zadeva ravno tako ni prav nič sproščujoča. V sobi so vedno razmetana oblačila, na dan pomerim 15 različnih kombinacij in za izbiro pravega 'outfita' porabim vsaj 2 uri.

Zato sem se letos odločila za drugačen pristop! Že pred odhodom na dopust si bom pripravila vse stajlinge, modne dodatke in obutev. Tako si bom prihranila veliko časa in stresa, tako na dopustu, kot tudi, ko se bom vrnila nazaj.

Se tudi sama srečuješ s podobnimi problemi?

Bi dopust raje preživela sproščeno in brez stresa?

ZATE sem pripravila 5 različnih stajlingov, ki bodo olajšali tvoj dopust. Ti pa boš izgledala modno na vsakem koraku.

JUTRANJA KAVICA

Brez jutranje kavice in čokoladnega ( ali marmeladnega) rogljiča, z razgledom na mirno morje ali jezero, zame dopust ni popoln. Ni ga lepšega, ko te zjutraj ob vstopu v pekarno predrami vonj po vseh dobrotah in, ko se brezskrbno usedeš v svojo najljubšo kavarno in počasi uživaš ob klepetu, ali branju knjige/časopisa. Asimetrično belo krilo, z modrimi črtami, ki dajejo morski pridih, bo gotovo del moje dopustniške garderobe. Stajlingu bom dodala bel top, poletne sandale, sončna očala in klobuček.

MODNO NA PLAŽI

Vsekakor ni dovolj, da se na plažo odpravimo le v kopalkah in z brisačo v roki. Prava modna navdušenka mora poskrbeti, da je njen videz brezhiben tudi na plaži. Prva stvar, ki je najbolj pomembna pri izbiri oblekice za na plažo je gotovo material in takoj za tem barva. Bombaž in bela barva bosta poskrbela, da ti v oblekici ne bo vroče. Jaz sem si za letošnjo oblekico ( ali tuniko ) številka 1 izbrala tuniko LACEY. Predvsem sta me navdušila lahkoten in širok kroj in vzorec, ter to da tuniko omogoča veliko različnih možnosti za kombiniranje. Dodamo ji lahko tudi torbico za okoli pasu in superge. Vendar ker se nameravam v njej odpraviti na plažo ji bom dodala poletne natikače / japanke, ogromen cekar, ki je, verjamem da se boš strinjala z menoj, NUJEN! – v njega gre vse od brisače, knjig, sončnih krem, križank... Seveda pa videz ni dovršen brez sončnih očal in klobučka ali slamnika, jaz sem tokrat videz popestrila z modnim trakom za lase.

SPREHOD IN RAZISKOVANJE MESTA

Tudi ti vselej, ko se odpraviš na dopust, porabiš vsaj en dan za raziskovanje novih krajev in mest. Sama vedno obiščem vse lokalne trgovinice in poskusim vso lokalno hrano ter pijačo. In zato potrebujem udoben stajling, v katerem lahko odkrijem vsak najmanjši kotiček. A vendar želim da je moj 'outfit' moden in zanimiv. Zato bo letos na dopust z menoj romal LANENI KOMBINEZON LEAH. Lan je gotovo eden izmed mojih najljubših poletnih materialov. Kombinezoni pa so ravno tako super, saj le z enim kosom ustvarimo kulski videz. Kombinezon Leah pa ima nekakšen etno-hipi 'vibe', ki je letošnje leto zelo moden. Zato sem stajlingu dodala retro in vedno modne converse superge, ruzak, zlat nakit, pas in seveda sončna očala.

ŠPORTNO

Se rada na dopustu ukvarjaš tudi s športom? Jaz sem glede tega precej lena, dopust zame pomeni uživanje in ležanje na plaži ob dobri knjigi. Vendar pa se vsake toliko navzamem športnega duha in zato, za vsak slučaj vzamem s seboj tudi kakšen športni kos. Dopust je tudi priložnost za eksperimentiranje z novimi disciplinami, kot je na primer tudi hoja po 'gurtni'. Si že poizkusila? Precej težko ane?

In če že morem mučiti samo sebe tudi na dopustu, zakaj ne bi to delala v top modnih kosih, ki so včasih tudi razlog, da se prisilim z udejstvovanjem v športnih aktivnostih. Zato bodo srčkane kratke hlače v roza in modri barvi, izdelane iz mehkega bombaž, vsekakor del moje garderobe. Dodala jim bom belo majico z zabavnim potiskom in seveda športne čevlje.

VEČERNA TOALETA

Zvečer pa se najbolj veselim okusne morske hrane, ki je čez leto tako pogrešam. Pa sprehoda po promenadi in gin tonika v baru z živo glasbo. Barva letošnjega leta je gotovo vijolična oziroma lila barva, ki naju je prevzela. Za večerne izhode je fino imeti pripravljenih nekaj stajlingov več, zato sem zate pripravila BONUS STAJLING!

Četudi je poletje in bi praviloma moralo biti vroče, se kdaj pa kdaj zgodi, še sploh ob večerih, da postane hladno. Zato si vedno s seboj vzamemo obleko, ki je daljša in z rokavi. Čudoviti obleki VIOLET, z orientalskimi vzorci, bom dodala čevlje z nizko peto v rumeni barvi in svetlečo špangico.

Na bolj vroč dan pa bom oblekla zapeljivo oblekico MELODY v vijola barvi. Dodala ji bom črne čevlje s petko in bleščicami, ter srebrno torbico. Ti pa lahko izbiraš tudi med obleko MELODY v črni, modri ali olivno zeleni barvi.

Upam, da si dobila kakšno idejo, ki jo boš lahko uporabila pri načrtovanju svoje dopustniške garderobe. Predvsem pa upam, da boš uspela zbistriti svoje misli, pustiti možgane na paši in maksimalno uživati!

FIORE EKIPA TI ŽELI NEPOZABNO POLETJE, ZATO TI PODARJAMO KODO, KI TI BO PRINESLA 10% POPUST NA VSAK NAKUP DO KONCA POLETJA.

KODA ZA 10% POPUST : SUMMER

Preveri našo ponudbo TUKAJ.

Vir: Fiore
Klara & Nana

Klara & Nana

Klara & Nana

www.fiore.si

Sva Klara in Nana, sestri, za katere tisti, ki naju poznajo pravijo, da sva najbolj različni sestri na svetu in tisti, ki naju ne poznajo, nikakor ne morejo verjeti, da sva sestri. A nama se najpomembnejše zdi, da najine tako zelo različne poglede na stvari, svet, modo in ljudi združiva v nekaj kar bi nama prinašalo izjemno veselje ter strast.

FIORE je tako nastal kot vezna točka med nama. Točka, kjer stopiva skupaj in ustvariva nekaj najinega, ob podpori staršev, ki že 25 let uspešno vodita družinsko tekstilno podjetje in sta na naju prenesla ljubezen do oblačil.

Zagotavljamo Vam, da bo Fiore zagotovo ponujal za vsako od vas nekaj, v čemur se boste počutile lepe, ženstvene, sproščene, šik, elegantne in najpomembneje zadovoljne ter srečne.

Hvala, ker ste del najine zgodbe.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj