Na vsebino

Maraaya v duetu z Modrijani

Maraaya v teh dneh predstavljata svoj prvi album Pesmi, ki jih piše življenje na katerem je tudi najnovejši singel Darilo, ki sta ga Marjetka in Raay ustvarila skupaj s priljubljenimi Modrijani. Potem ko ju je Jan Plestenjak povabil k sodelovanju v pesmi 'V naju še verjamem' in sta s Kvatropirci posnela duet 'Življenje', sta se pred najlepšim časom v letu in ob začetku turneje po Sloveniji Maraaya glasbeno prepletla z Modrijani v pesmi 'Darilo'.

"Pesem Darilo govori o eni največjih življenjskih vrednot: najti nekoga, ki se s tabo dobro ujame na skupni življenjski poti. Kakorkoli se zdi klišejsko, je življenjska resnica, da so najlepša darila tista, ki jih ne moreš prijeti," pove avtorica besedila. Sergej iz Modrijanov pa dodaja da je: "Prav ta skladba najlepše darilo, ki sem ga dobil letos. Hvala Raayu in Marjetki za to lepo pesem, za katero tudi Modrijani komaj čakamo, da jo zapojemo na naših koncertih."

In kako so se sploh ustvarjalno zapletli? "Kar nekaj časa smo čakali, da se bo vse primerno poklopilo in to se je zgodilo prav v tej skladbi. Upam, da je to začetek sodelovanja, ki bo - če si sposodim naslov še ene Maraayine uspešnice - trajalo tisoč let," pove glavni moški vokal tega dueta.

"Modrijani so super fantje, ki na eni strani obvladajo veselice in množice, po drugi strani pa so vokalno tako mogočni, da so najini glasbi dodali še dodatno razsežnost," doda Marjetka.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj