Na vsebino

10. tradicionalni turnir v dvoranski odbojki ŠD Partizan Semič

3. nov ob 8:00

Športno Društvo Partizan Semič ponovno vabi na že 10. tradicionalni rekreativni turnir v dvoranski odbojki, ki se bo začel ob 8 uri.

Vabljene vse ekipe, da se čimprej prijavijo. Prva štiri mesta so rezervirana za zmagovalce 9. tradicionalnega turnirja v dvoranski odbojki Športno Društvo Partizan Semič, ki je potekal aprila 2018.

Ekipa je sestavljena iz 4 igralcev (ali igralk) ter ene možne menjave. Tekmujejo lahko mešane rekreativne ekipe z največ dvema registriranima igralcema iz tretje, enim iz druge ali prve slovenske lige (na vsako dekle v ekipi se prištejeta dve točki v setu, v repasažu ena točka na dekle). Štirje igralci v polju, možna je tudi ena menjava (3 na mreži oziroma sprednji liniji in eden na zadnji liniji). Ekipa ima na razpolago dve menjave v enem setu. V primeru poškodbe igralca, lahko ekipa nadaljuje tekmo s tremi igralci ob pogoju da se s tem strinja nasprotna ekipa!

Najboljšim ekipam in najboljšim igralcem bodo podeljene medalje in pokali. Po zaključenem turnirju sledi zabava v Okrepčevalnica pri Matičku.

Prijavnina je 50€ na ekipo. Vsaki ekipi pripada topel obrok, pijača in večerni prigrizek.

Pri prijavi ekipe navedite IME EKIPE, IMENA IGRALCEV IN KONTAKT (email in tel. številko)!

Prijava ekip na tel. številko: 040/888-032 ali email: [email protected]

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj