Na vsebino

25. kmečki praznik na Krasincu

16. jul ob 12:00

Društvo podeželske mladine Metlika od 12. ure naprej vabi na jubilejni 25. Kmečki praznik, ki bo potekal na Krasincu pri gasilskem domu.

Letošnji jubilej prinaša še več zabave in pester kulturni program. Čaka nas demonstracija obdelave tal kmetijske mehanizacije Miler in razstava stojnic z izdelki in trdim delom domačih lokalnih razstavljalcev in ponudnikov.

Seveda ne smemo pozabiti tudi na mokre kmečke igre. Prijavnina za igre znaša 50€. Ekipo naj sestavlja 5 članov, od tega vsaj 2 dekleti. Prijava je možna pri Maruši na telefonsko številko 040 137 312, najkasneje do 15. 7. 2022, do 19.00 ure. Pri tem je število mest omejeno na 12 ekip.

Ker je 25 let res dolgo obdobje, smo želeli poskrbeti, da se za čisto vsakega najde kaj zanimivega. Veseli smo, da se nam bodo pridružile kmečke žene in dan obogatile s peko pogač. Poskrbljeno bo za najmlajše obiskovalce, ki se bodo lahko zabavali v otroškem kotičku. Prav tako pa se bo našlo tudi nekaj za adrenalinske navdušence in tiste, ki svojo srečo radi preizkušajo na srečelovu.

Za glasbo in zabavo bo poskrbel Ansambel Smeh s pričetkom ob 20. uri.

Za hrano in pijačo pa bodo poskrbeli člani DPM Metlika.

Za najboljše vzdušje je potrebna samo še NAJBOLJŠA PUBLIKA.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
16
22
23
30
31
      
Odkrijte Belo krajino