Na vsebino

Ambasadorji nasmeha

5. okt ob 17:00
Bradata agama
Bradata agama

V torek 4. oktobra praznujemo svetovni dan živali. Ker pa smo v Utici strastni ljubitelji živali smo praznovanje raztegnili kar na cel teden med 5. in 10. oktobrom. Za naše obiskovalce smo pripravili pester „živalski“ program.

V sredo bo med 17. in 19. uro z nami gospa Meta iz Ambasadorjev nasmeha. S seboj bo pripeljala terapevtske živali; pritlikavega pujsa, bradato agamo, kunca, činčilo in orjaške polže. Dogodek bo predvsem zanimiv za otroke, ki bodo lahko živali tudi pocrkljali. Gospa Meta ima ogromno izkušenj z nego malih živali, tako, da dobrodošli tudi lastniki malih glodalcev, plazilcev...

Vsi, ki boste pri nas opravili v teh dneh nakup, boste nagrajeni z dvojnim številom žigov za popuste. Vsi kužki, ki jih boste pripeljali s seboj pa se bodo pri nas brezplačno posladkali.

Dogajanje bo potekalo na zelenici pred trgovino Utica na Ulici 11. avgusta 2 v Črnomlju. Vreme nam bo naklonjeno, tako, da smo prepričani, da se bomo imeli „fajn“.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj