V BIG BERRY resortu Primostek v tokratnem Mastermindu gostimo Tomaža Aupiča, ki bo predstavil svojo pot ob oblikovalca do tržnika.

Tomaž: "Srednjo šolo sem končal na Srednji gradbeni šoli v Novem mestu, kjer sem se zaljubil v arhitekturo. Med študijem arhitekture sem delal v marketinških podjetjih kot grafični oblikovalec in vodja projektov. V zadnjem letniku študija na ljubljanski Fakulteti za arhitekturo sem dobil odlično priložnost v mladem belokranjskem podjetju - Starkmat. Pri projektu Active Chair sem bil najprej vpleten kot industrijski oblikovalec in oblikovalec vizualnih komunikacij, vendar so se stvari obrnile na glavo. Ker je blagovna znamka začela rasti in smo bili samo trije v skupini, sem postal poslovni partner in vodja projekta. Moral sem se in še vedno se moram naučiti veliko novih stvari in pustiti naučena prepričanja s fakultete."

Dogodek je javen in dostopen za vse, ki bi se ga želeli udeležit. Potrebna pa je predhodna rezervacija preko e-maila (events@bigberry.eu) ali telefona (+386 642 806 95).