SPOT Svetovanje Jugovzhodna Slovenija v koordinaciji RIC Bela krajina vabi na brezplačno delavnico "Branding in zgodbarjenje v turizmu", ki se prične ob 11 uri v Coworking prostoru Podjetniškega inkubatorja Bela krajina, Ul.Heroja Stariha 19, Črnomelj.

Delavnico bosta izvajali Neja Petek in Petra Goneli iz Agencije za razvoj in marketing v turizmu Nea Culpa, ki je vodilna specializirana agencija za razvoj in promocijo turističnih produktov in destinacijskih znamk v Sloveniji.

Vsebina delavnice:

- Kako ustvariti vsebino in komunikacijo turistične ponudbe, ki prepriča turista
- Kako prepoznati svoje edinstvene prednosti in jih zapakirati v izvirno promocijo
- Kako povečati prepoznavnost svoje ponudbe in širše destinacije

Delavnica je je namenjena mikro, malim in srednjim podjetjem in podjetnikom ter vsem ostalim zainteresiranim - potencialnim podjetnikom iz regije JV Slovenija, predvsem pa za obstoječe in potencialne turistične ponudnike.

Delavnica traja 3 šolske ure z odmorom in je za vse udeležence brezplačna. Delavnice je sestavljena iz predavanja in interaktivnega dela z udeleženci.

Število udeležencev je omejeno, zato se prijavite čim prej, oz. najkasneje do 22. 10. 2019 na: Vita Jankovič, tel : 040 451 352, e-pošta: vita.jankovic@ric-belakrajina.si
ali Peter Ambrožič, tel. 040 122 872, e-pošta: peter.ambrozic@ric-belakrajina.si

Vljudno vabljeni.