Ker je mesec marec posvečen ženam bo na čajanki gostja ženska.

Andrejo na videz poznam iz osnovne šole. Mislim, da takrat nikoli nisva prišli v stik. Potem o njej dolgo nisem slišala nič. Vse dokler na FB nisem "slučajno" videla fotografije čudovitih uhančkov, ki jih je delila moja prijateljica. Bili so nekaj posebnega. Toliko posebni, da sem sledila povezavi in našla ustvarjalko...

In ko sem nabavljala novoletna darila sva z Andrejo prvič prišli v kontakt.

Zakaj Andreja?

- ker mi je bila že ob prvem stiku zanimiva (ob drugem, pred enim tednom, sem se o tem samo še bolj prepričala),
- ker ima iskrive temne oči,
- ker je v pravem pomenu rokodelka, čeprav bi jaz temu rekla ustvarjalka,
- ker išče v svojih izdelkih globino, perfekcijo in zgodbo,
- ker je mati 4 otrok,
- ker kljub diplomi iz geografije, ni nikoli delala v svojem poslu, a je vseskozi zaposlena,
- ker izžareva karizmo....

Mislim, da sem zapisala dovolj razlogov, zakaj sem izbrala Andrejo in tudi dovolj iztočnic za še en čudovit pogovorni večer.

Vidimo se ob 19. uri v Kovačnici sreče v Gribljah.

P.S.1

Ker je prostor ob kaminu še vedno omejen in da pripravim zadostno količino čaja, te prosim, da svojo udeležbo potrdiš TUKAJ.

P.S.2

Ker obstaja velika verjetnost, da moje gostje še ne poznaš vzemi to kot priložnost. Čajanke imajo prav ta namen, da spoznaš koga novega - ker če hodiš samo po istih poteh, boš vedno prišel do istega cilja. Zato - PRIJAVI SE čim prej, najbolje TAKOJ in se prepusti "slučajnim srečanjem".

P.S.3

Andrejo sem nagovorila, da nam ob koncu intervjuja predstavi še nekaj svojih izdelkov - nikoli ne veš, kdaj tudi ti potrebuješ kakšno darilce in morda dobiš idejo.