Na vsebino

Črnfest 2022 - Aney F. in Paperclip project

2. sep ob 21:00

Aney F. in Paperclip project

Aney F. je v glasbeni svet vstopil že leta 2005. Po dolgih letih deejayingja in produkcije je leta 2012 ustanovil Innocent Music, ki je hitro postala eden najuspešnejših in priljubljenih založb v svetu elektronske glasbe. Nastopal je že v 20 državah po vsem svetu od cele Evrope do Južne, Srednje in Severne Amerike ter vse do Avstralije. Podpirajo ga največja imena v industriji, kot so Richie Hawtin, Jamie Jones, Erick Morillo, Marco Carola in drugi. Tudi produkcije njegove založbe so nenehno na prvih lestvicah in ene najbolje prodajanih v svojem žanru v zadnjih nekaj letih.

Poslušaj tukaj:

Paperclip Project oz. Dario Debeljuh, DJ in producent, prihaja iz Pule ter se z DJ-ingom ukvarja že približno 15 let. Je lastnik blagovne znamke Konekt Croatia, ki je poleg organizacije dogodkov pred slabim letom dni zagnala tudi istoimensko humanitarno založbo in mesečni podcast. Dario je stari znanec na hrvaški elektronski glasbeni sceni. Dariova glasba in seti se nenehno razvijajo. Njegov začetek so zaznamovali trdi, temni in minimalistični zvoki, zdaj pa ustvarja bolj grobo, minimalno ali detroitsko glasbo. Njegovi seti: “Concepto Hipnotico”, “District Facility”, “Agile Recordings”, “Parabola” in “Zoowork Music” in so bili predstavljeni na digitalnih kompilacijah VA “Recovery Tech” in “Recovery House”.

Poslušaj tukaj:

Črnfest, Grajski atrij, Črnomelj

Vstopnina: 8 EUR študenti in dijaki // 10 EUR ostali

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.