Če se želite seznaniti s kopico marketinških trikov, nasvetov, trendov in praktičnih primerov, potem vabljeni k udeležbi na 2. interaktivno delavnico (oz. nadaljevanje Growth hacking = triki in veščine sodobnega 'marketingaša' (1.)).

Celotno znanje, ki zajema vse ključne pore digitalnega marketinga, boste lahko začeli uporabljati pri svojem delu, s ciljem pridobivanja večje pozornosti in na koncu večjega števila uporabnikov (kupcev).

Novo znanje, ki ga boste pridobili na delavnici, bo zajemalo področja ustvarjanja oz. kreiranja vsebine, nastop na družbenih omrežjih, pridobivanje "leadov" na različne načine kot tudi na uporabna orodja, ki podjetjem pomagajo pri analizah in raziskavah trga ter trendov.

Delavnica bo potekala 3 ure z vmesnim odmorom.

*** *** *** *** ***
PREDAVATELJ: JURE DOLER

Jure Doler je po izobrazbi magister ekonomije ter navdušenec nad marketingom in tehnologijami. Je nekdanji soustanovitelj in CMO startupa Fieldoo (nogometno omrežje za nogometaše in agente). Piše za različne publikacije in bloge kot je npr. TheNextWeb (eden vodilnih tech blogov), predava o marketingu in mentorira zagonska podjetja, sokreiral je tudi celoten brand Dejana Zavca v njegovih šampionskih začetkih.

Danes se posveča startup marketingu (digitalni & social media marketing), »growth hackingu«, komuniciranju, distribuciji vsebin, iskanju novih komunikacijskih kanalov ter odkrivanju novih trendov. Pozornost daje tudi klepetalnim robotom (ang. chatboto) na pogovornih platformah, za katere verjame, da so prihodnost komuniciranja med uporabniki in organizacijami.

Več informacij o njegovem delu:
www.startupmarketing.si, FBchatbot.si.

*** *** *** *** ***
Udeležba na delavnici je BREZPLAČNA. Število mest je OMEJENO na 10, zato je potrebna obvezna prijava na e-mail kristian.asani@ric-belakrajina.si, kjer lahko pridobite tudi dodatne informacije.