V PI Bela krajina - enota Stratus organiziramo brezplačno delavnico Growth Hacking z Juretom Dolerjem, ki bo potekala 18. in 20. junija 2019, med 15. in 18. uro.

Skozi delavnico v dveh sklopih boste predelali ključna orodja, koncepte in prijeme za poznavanje digitalnega marketinškega okolja in za implementiranje znanj v poslovne procese, z namenom rasti in prepoznavanja tržnih priložnosti.

Spoznali boste orodja, ki so ključna za načrtovanje, raziskovanje in analiziranje trga in potencialnih kupcev oz. uporabnikov.
Jure Doler bo predstavil uspešne primere "growth hackinga", ki so številnim podjetjem pomagali do izjemne rasti, ter prihajajoče trende, ki ponujajo nove izzive.

Celoten koncept delavnice je zasnovan praktično in operativno s ciljem, da udeleženci uspešne primere in prakse v preneseni obliki prenesejo v svoje okolje in primere v najkrajšem možnem času.

Obvezne predhodne prijave preko obrazca do najpozneje 17. junija!

PREDAVATELJ: JURE DOLER.
Po izobrazbi magister ekonomije ter navdušenec nad marketingom in tehnologijami. Je nekdanji soustanovitelj in CMO startupa Fieldoo. Mentorira zagonska podjetja. Posveča se startup marketingu, »growth hackingu«, distribuciji vsebin in odkrivanju novih trendov. Pozornost daje tudi klepetalnim robotom (ang. chatboto).
↪️ www.startupmarketing.si, FBchatbot.si.

* Dogodek sofinancirata RS in EU iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.