SPOT Svetovanje Jugovzhodna Slovenija, ki ga izvajamo konzorcijski partnerji: RIC Bela Krajina , Razvojni center Novo mesto, RC Kočevje Ribnica in Območna obrtno-podjetniška zbornica Novo mesto, vas vabimo k udeležbi na delavnico:

IZVAJANJE ČEZMEJNIH STORITEV S PRIMERI DOBRE PRAKSE,

ki bo ob 17. uri potekala v Podjetniškem inkubatorju Bela krajina - v predavalnici coworking prostora v 2. nadstropju. PI Bela krajina se nahaja v ulici heroja Stariha 19 v Črnomlju.

Delavnico bo izvedla Zalka Bosanac, dolgoletna podjetnica, ki v praksi dela in se preživlja s tistim, o čemer predava. Je podjetniška svetovalka in direktorica družinskega podjetja FINET d.o.o., ki deluje v Sloveniji in naHrvaškem.

Predavanje z delavnico bo teoretično in s primeri iz prakse poslovanja slovenskih podjetij na Hrvaškem udeležencem približalo poslovanje s tujino, jih seznanilo z vstopom na hrvaški trg ter s finančnim in računovodskim poslovanjem na hrvaškem trgu, hkrati pa ponazorilo razlike poslovanja na Hrvaškem glede na slovensko zakonodajo.

Cilj delavnice je podpora in pomoč mikro, malim in srednje velikim podjetjem iz regije pri izmenjavi dobrih praks in odpiranje poslovnih priložnosti na tujih trgih.

Delavnica je namenjena malim in srednjim podjetjem, samostojnim podjetnikom posameznikom, potencialnim podjetnikom in vsem, ki jih tematika zanima.

Delavnica bo trajala 3 šolske ure in je za vse udeležence brezplačna.

Ker je število mest omejeno, zaradi lažje izvedbe naprošamo, da se zainteresirani udeleženci prijavite najpozneje do 16. aprila 2018 na tel. 040/122-872 ali preko e-pošte: peter.ambrozic@ric-belakrajina.si.

Za SPOT Svetovanje Jugovzhodna Slovenija delavnico koordinira RIC Bela krajina. Naložbo financirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.