Podjetniški inkubator Bela krajina organizira delavnico »Osnove prodaje na platformi Etsy«, ki bo potekala ob 17. uri v KC Semič.

Interaktivna delavnica je namenjena vsem, ki si želijo prodajati preko platforme Etsy in tistim, ki želijo na Etsy izboljšati obstoječo prodajo. Predavateljica bo predstavila osnovne pojme in načela blagovne znamke ter z udeleženci delala na posameznih primerih.

Obravnavane teme:
- vzpostavitev Etsy trgovine
- Etsy pravila
- stroški Etsy trgovine
- ključne stranke
- videz trgovine
- fotografije izdelkov in kako izrabiti vseh 10 fotografij
- seo Etsy trgovine
- seo listinga, kako poiskati in izbrati prave ključne besede in kako jih uporabiti
- pošiljanje, pakiranje in stroški pošiljanja
- kako promovirati izdelke znotraj Etsy in na družbenih omrežjih
- vzpostavitev plačil

Predavanje bo vodila Anita Česnik Mažgon, lastnica trgovine All Little Rockstars (etsy.com/shop/AllLittleRockstars), ki je na Etsy prisotna že od leta 2012. Je ustavnoviteljica FB skupine "Slovenski Etsy podjetniki" in "Osnove prodaje na Etsy" ter na to temo predava širom Slovenije.

Udeležba na delavnici je brezplačna. Število mest je omejeno. Obvezna predhodna prijava do 2.7. TUKAJ. Dodatne informacije: alenka.tomasic@ric-belakrajina.si
--------
Dogodek sofinancirata RS in EU iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.