Na delavnici o optimizaciji spletnih strani boste spoznali, kako lahko s tehnično, vsebinsko in offsite optimizacijo vašo spletno stran pripeljete na višja mesta na Google-u ter s tem povečate obisk, prodajo in profit vaše spletne strani. S pravilnim pristopom in s sledenjem enostavnih pravil lahko marsikaj naredite in dosežete že sami.

Področja, ki jih boste spoznali na praktično naravnani delavnici:
- pravilen izbor ključnih besed za optimizacijo
- vsebinska optimizacija spletne strani
- odprava optimizacijskih napak
- osnovni gradniki tehnične optimizacije spletne strani
- osnove spletne analitike
- offsite optimizacija oz. pridobivanje povratnih povezav
- uporabna in brezplačna orodja za optimizacijo spletne strani
- relevantni viri za optimizacijo spletne strani
- primeri dobre in slabe prakse

Če vas je strah, da vaši potencialni kupci odhajajo h konkurenci, ker vaša stran ni na prvi strani Google zadetkov, potem te delavnice, ki bo trajala 4 ure z vmesnim odmorom, ne smete zamuditi!

*** *** *** *** ***
PREDAVATELJ: JURE ADLEŠIČ

Jure Adlešič se od leta 2009 v sklopu lastnega podjetja Dominatus aktivno ukvarja z Google Ads oglaševanjem in optimizacijo spletnih strani. Podjetje je sodelovalo in sodeluje z nekaterimi največjimi podjetji v regiji kot so A1, Špica International, 1nadan, Enaa, ... Med zaposlenimi se najde nekaj Belokranjcev, med referencami pa tudi belokranjska podjetja.
Jure je idejni avtor največjega spletnega slovarja pri nas in ene izmed najbolj obiskanih spletnih strani: www.spletni-slovar.com. Piše članke za Računalniške novice in druge medije ter za blog podjetja www.optimizacija-strani.info.

*** *** *** *** ***
Udeležba na delavnici je BREZPLAČNA. Število mest je OMEJENO na 10, zato je potrebna obvezna prijava na e-mail kristian.asani@ric-belakrajina.si

Kontakt za dodatne informacije: Kristian Asani, kristian.asani@ric-belakrajina.si