Na vsebino

Dopoldanska joga na travniku smučišča SC Gače

23. maj ob 11:00

Vabljeni na dopoldansko prakso joge na travniku smučišča SC Gače, ki se prične ob 11. uri. Namenjena je vsem, ki si želite podariti čas zase, umiriti tok misli, se povezati s sabo in z naravo.

Praksa bo vključevala dihalno tehniko, jogijske položaje in sproščanje. Primerna bo tudi za tiste, ki se z jogo spoznavate prvič.

S seboj vzami:
- joga podlogo ali pregrinjalo za na travnik,
- steklenico vode,
- opcijsko joga kocko oz. dodatno blazinico za sedenje,
- pokrivalo (kapo s šildom ali lahek klobuk)
in pridi v udobnih športnih oblačilih.

Ker je število udeležencev omejeno si rezerviraj svoje mesto. Predhodne prijave so obvezne. Ob izvedbi bomo poštevali trenutne smernice in priporočila NIJZ.

Cena: 8 €, s plačilom ob prijavi. V primeru slabega vremena se dogodek prestavi.

Več informacij in prijave; 031 560 684 (Jana), [email protected], najkasneje do petka do 17h.

Prevoz na Gače je v lastni organizacijii (oddaljenost 30 min iz Novega mesta in 15 min iz Dolenjskih Toplic). Dobili se bomo 15 min pred začetkom in se skupaj odpravili do travnika. Na smučišču je odprta tudi gostilna in v okolici obilo možnosti za prijeten izlet.

Prakso vodim Jana Kozoglav, učiteljica joge in učiteljica Budokona (mešane gibalne umetnosti). Namen praks je vzpostaviti dialog z lastnim telesom in prebuditi povezavo s sabo, s svojim notranjim vodstvom in sedanjim trenutkom.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj