Na vsebino

Evropsko leto mladih v Beli krajini

23. sep ob 10:00

Pripravili smo pester regijski dogodek, na katerem lahko izraziš svoj glas v dialogu z odločevalci, spoznaš priložnosti Evropske unije in lokalne skupnosti ter se družiš na koncertu v Mladinskem kulturnem klubu Bele krajine.

V prvem delu dogodka (Kreativna hiša mladih, Kolodvorska 60, Črnomelj) lahko iz prve roke spoznaš programe ERASMUS+: Mladina in Evropska solidarnostna enota ter srečaš mlade s pozitivnimi izkušnjami z evropskimi projekti. Na posvetu za pripravo Resolucije o nacionalnem programu za mladino pa povej, kakšno prihodnost si želiš.

V drugem delu dogodka lahko uživaš na koncertu v Mladinskem kulturnem klubu Bele krajine, ki so ga mladi organizirali v sklopu projekta MKK Restart. Se jim želiš pridružiti?

Združi prijetno s koristnim – aktivno sodeluj pri načrtovanju prihodnosti, omreži se in se vključi v mladinske projekte na lokalni in evropski ravni!

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj