Planinska Zveza Slovenije že 13. sezono organizira dogodke Gremo v hribe! Pojdi z nami! Po uvodu na Slavniku se bomo letos družili še na Koroškem, v Beli krajini, na Štajerskem in Gorenjskem. 4 meseci, 6 organiziranih dogodkov. Poiščite hribovske gojzarje, povabite prijatelje in se nam pridružite!

Letošnja sezona Gremo v hribe bo nekaj posebnega Laško z legendarnim karakterjem Zlatoroga v hribe prinaša svežino in nepozabna doživetja, kot jih še ni bilo. Prvič bodo nastopale najrazličnejše glasbene skupine v pumparicah, prvič bomo spremljali akrobatske vragolije na obroču, prvič bomo visoko na svežem zraku širili nasmehe s stand-up komiki …

Več preverite TUKAJ!

Na Mirno goro bo pohod v soboto, 25. junija 2022. Izhodišče poti vas Vrčice.

Na Mirni gori bodo prvič nastopili akrobati Flipping art. S svojimi veščinami nas bodo osupnili! Tu bodo tudi slovenski biatlonci, pridruži se in uživaj v njihovi družbi.

Družili se bomo med 10. in 13.30 uro.

Planinsko društvo Črnomelj bo organiziralo voden pohod na Mirno goro. Zbiranje bo v Vrčicah ob 8. uri. Vzpon je nezahteven po gozdnih stezah in vlakah, ki traja približno uro in pol.

Tudi letos vam obljubljamo planinske sobote začinjene z veliko dobre družbe, številnimi družabnimi nagradnimi igrami in zanimivimi gosti z vrst naših športnikov.

Ker tudi glasbe ne sme manjkati, bo nastopil Ansambel Gregorja Kobala.

Pridružili nam se bodo tudi slovenski biatlonci! Pridruži se nam in uživaj v njihovi družbi!

V letošnji sezoni #prvič bodo nastopale najrazličnejše glasbene skupine v pumparicah, prvič bomo spremljali akrobatske vragolije na obroču, prvič bomo visoko na svežem zraku širili nasmehe s stand-up komiki ...

Dobrodošli!