Vabimo vse, ki imate poslovno idejo, za katero ne veste, kako bi jo realizirali, da se udeležite 2. modula delavnice 5 mesečnega programa GO4 ideja.

Delavnic se lahko udeleži vsak, tudi tisti, ki se niste vključili v celoten 5 mesečni program GO4 ideja. Tisti, ki so se vključili v celoten program, bodo avtomatično vključeni v vse izobraževalne module oz. delavnice.

2. modul poteka danes ob 16. uri: Modul 2: Od ideje do prvega produkta

Na delavnicah se boste spoznali s postopkom hitrega testiranja poslovne ideje, s katerim boste bistveno zmanjšali tveganje ob začetku posla in se izognili velikim začetnim investicijam. Naučili se boste razviti tudi prvi prototip s katerim boste lahko že pridobili prve stranke.

Obe delavnici bo izvajal Matija Goljar, ustanovitelj Ustvarjalnika.

"Ustvarjalnik je nastal kot dopolnitev šolskega sistema in tradicionalne vzgoje – bodočo generacijo voditeljev učijo miselnosti, veščin in samozavesti, da znajo resnično izkoristiti priložnosti, ki jim jih ponuja svet. Na tak način ustvarjajo svet, kjer nihče ni omejen s svojimi okoliščinami, saj zna vedno ustvariti priložnosti.

Iz podjetniškega krožka v majhnem slovenskem kraju je v zadnjih osmih letih zraslo eno najpomembnejših gibanj za podjetništvo v državi. Metodologija, ki jo uporabljajo, se uporablja v približno tretjini vseh šol v državi in služi kot izhodišče za projekte spodbujanja podjetništva v predavalnicah, na podjetniških vikendih na vlakih, gradovih in celo v predsedniški palači ter na televizijskih ekranih".

Delavnici bosta potekali v prostorih RIC Bela krajina, 2. nadstropje poslovne hiše Stratus, Ulica heroja Stariha 19, Črnomelj.

Udeležba na delavnici je brezplačna.

Obvezne prijave na e-mail: mojca.sikonja@ric-belakrajina.si.