Na vsebino

Iz Semiča na Triglav

12. jul ob 4:00

Tekaško društvo Bela krajina in Pohodniška skupina Tempoo vas vabita, da se udeležite edinstvenega dogodka IZ SEMIČA NA TRIGLAV.

Iz Semiča se bo v petek, 12. 7. 2019 ob 04:00 zjutraj podal Jovan Dragutinović (Tempoo). Njegov cilj je doseči Triglav v 30 urah.

Ciril Totter (TKD Bela krajina) se bo na pot podal 6 ur kasneje, torej ob 10:00 zjutraj. Njegov cilj je stati na najvišjem vrhu Slovenije v 24 urah.

Spremstvo na poti bo zagotovljeno. Dobrodošli tekači, da se jima pridružite na poti s startom v Semiču.

Za vse ostale pa bomo v soboto, 13. julija 2019, organizirali pohod na Triglav iz doline Krma. Iz Semiča se bomo s skupnim prevozom ob 01:00 odpravili proti Gorenjski. Ob 04:00 zjutraj pričnemo z vzponom, tukaj se nam po verjetnosti priključita tudi tekača.

Pot vzpona: Krma, Konjsko sedlo, Planika, Triglav (6 ur lahke počasne hoje). Na vrhu Triglava bomo 1h, sledil bo spust na Kredarico in nato do koče Planika, kjer bomo prespali. Naslednji dan, v nedeljo, sledi pot nazaj do Krme.

Za vse dodatne informacije o prijavi na tel.: 040 804 497 (prijave čim prej, zaradi rezervacije koče za spanje na Planiki).

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj