Na vsebino

Izdelajmo blago naravno medeno milo za otroke

11. nov ob 17:00

Dolgi jesenski večeri so kot nalašč, da ustvarjamo vse tisto, za kar nam je poleti zmanjkovalo časa. Do prazničnega decembra je še ravno toliko časa, da bodo naravna mila, ki jih bomo naredili na delavnici, do praznikov lepo dozorela.
Naučili se bomo vse o naravnih milih, zakaj so za našo kožo boljša od industrijskih, kakšna formula jih sestavlja, kje in kakšne sestavine nabaviti in kakšen je postopek izdelave, kje je treba biti še posebno previden in zakaj je potrebno pri izdelavi uporabljati zaščitno obleko, rokavice in očala. Mila bomo tudi izdelali in vsak udeleženec bo prejel eno milo za domov.
Izdelali bomo blago milo z dodatkom medu in voska, ki je primerno tudi za otroke, saj mu ne bomo dodali nobenega eteričnega olja ali barvil.
V kolikor bo kdo zainteresiran, bo na delavnici predstavljen tudi postopek registracije na ustreznih uradih izdelovalca naravnih mil.
Tečaj bo vodila Bernarda Kump, ki že več let izdeluje naravna mila.

V času delavnice bomo spili tudi kavico ali čaj in se posladkali.
Cena delavnice, ki vsebuje vse zgoraj našteto, je 22 €.
Posebna akcija za hitre prijave, do ponedeljka, 7.11. do polnoči - cena 19€! Upoštevajo se samo prijave, poslane na mail: [email protected]

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj