Si želiš postati del revolucionarnega projekta? Projekt TravelAR Slovenia je nazaj v Podjetniškem inkubatorju Bela krajina!

Po uspešnem izobraževanju z »Autodesk Maya« in lansiranju aplikacije TravelAR Slovenia letos v PI Bela krajina ponovno organiziramo brezplačni izobraževalni tečaj 3D modeliranja za animacije in obogateno resničnost namenjen vsem, ki imajo osnovno znanje iz 2D in 3D risanja, ter želijo spoznati osnove ustvarjanja 3D modelov za animiranje, teksturiranje in optimizacijo za mobilne naprave v programu Autodesk Maya 3D, ki velja za eno najbolj iskanih znanj v mednarodnem merilu.

Zainteresirani se obvezno predhodno prijavite do vključno 22. maja 2019 na email kristian.asani@ric-belakrajina.si, kamor se lahko obrnete za dodatne informacije. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavami.

Izvedeno bo 10 delavnic pod vodstvom mentorja Nadava Sagirja iz Ljubljane. Sagir je izraelski strokovnjak za obogateno resničnost, soustanovitelj Revolv-AR, mentor za animacijo na SAE Institute in ustanovitelj CtrlArt studia, ki ustvarja vsebine specializirane za AR in VR tehnologije in rešitve.

Znani so termini prvih 2 delavnic, in sicer 23. in 30. maj 2019, vsakič ob 17. uri, v PI Bela krajina.
Več o projektu: www.travel-ar.si/sl

K projektu vabimo vse, ki vas zanima kontinuirano delo v projektu z najnovejšimi programi in inovativno opremo, ki omogočajo obogateno resničnost.

Več o projektu TRAVEL AR TUKAJ.

Projekt je financiran s strani programa Pokolpje - Mreža inkubatorjev.

Današnja 1. delavnica je odpovedana zaradi bolezni mentorja in je prestavljena na prihodnji četrtek 23. 5., s tem je tudi rok za prijavo za zamudnike premaknjen na 22. 5.