KBŠ vas letos na novoletni izlet pelje v mesto avantur, enkratnih dogodivščin in balkanskih kafan. Tako je, gremo v prestolnico Republike Srbske v Bosni in Hercegovini - Banja Luko. Tam si bomo ogledali glavne znamenitosti in uživali v specialitetah srbske kuhinje.
TERMIN: 29. 12. 2017 – 1. 1. 2018
CENA IZLETA: člani KBŠ 70€, nečlani 100€
! OMEJENO ŠT. PRIJAV (50) - svetujemo čimprejšnjo prijavo !

Prvi dan se bomo v jutranjih urah odpravili iz Črnomlja proti Banja Luki. Ob poti se bomo ustavili v spominskem parku Jasenovac in se sprehodili do spomenika. Po prihodu v Banja Luko, sledi namestitev v hostel in nato prost večer namenjen počitku.

Drugi dan si bomo ogledali glavne znamenitosti mesta kot so glavni trg – Trg Krajine, najbolj znana banjaluška ulica – Gospodska ulica, Hram Hrista Spasitelja, Trg Republike, Kanjon in še in še. Zagotovo vsi poznate pivo Nektar, no zdaj ga boste imeli priložnost okusiti prav na banjaluških ulicah. Zvečer pa se bomo odpravili v tradicionalno restavracijo, kjer bomo ob spremljavi trubačev uživali v kulinariki balkana (mešano meso na žaru, kajmak, rakija dobrodošlice, telečja čorba, šobska solata, slatki uštipci s čokolado, itd).

Tretji dan bo prost, zvečer pa bomo skupaj z domačini dočakali novo leto na Trgu Krajine, kjer bodo po trenutnih informacijah nastopili zanimivi glasbeni izvajalci. 1. 1. 2018 se bomo v poznih dopoldanskih urah odpravili proti domu.

Prijava bo potekala v dveh delih. Najprej pošljete podatke sebe in še največ treh oseb v mailu na marko.simcic@klub-kbs.si.

V prijavi navedete:
- ime in priimek,
- telefonska številka in mail,
- vstopno mesto,
- številka osebnega dokumenta,

Drugi del je plačilo, ki ga opravite na uradnih urah v prostorih KBŠ, in sicer ob sredah in sobotah med 19. in 21. uro. S tem vaša prijava postane pravnomočna in ste uradno prijavljeni (ena oseba lahko plača le za 4 osebe hkrati - zase + 3).

* Pridržujemo si pravico do sprememb v programu.
* Izlet organiziramo v sodelovanju z Collegium Mondial Travel