Na vsebino

Over the Fence Festival:

3. MC
Mentor: Mišel Ristov - AMO
Termin: petek, 5. 8. 2016 | 15h-18h
Starostna omejitev: 16
Max. število prijav: 10
Kaj morajo udeleženci prinesti s seboj: pisala različnih barv

Opis delavnice:
Si želiš postati raper? Ne veš, kako začeti? Si želiš izpiliti svoje pisanje besedil? Morda sanjaš o nastopanju in navduševanju ostalih? Na tej delavnici se bomo naučili najpomembnejših elementov rapanja. Pomagali ti bomo, da se boš naučil spoprijeti z začetnimi preprekami, na katere naletijo mnogi MC-ji. Naučili se bomo, kako prepoznati boljši rap, osvajali bomo pisanje besedila, prosti slog, izboljšali ritmični občutek, izpilili flow in se preizkusili v nastopanju pred petimi, petdesetimi ali petstotimi ljudmi! Delavnico bo vodil znan slovenski raper in freestyle battle prvak – Amo!

Opis mentorja:
Amo Socialec
Sam zase pravi, da je na domači sceni prisoten že skoraj predolgo. V teh dolgih letih je postal državni prvak v freestyle battlu 2013 in podprvak tematskih freestylov 2015. Za seboj ima tri solo projekte, in sicer en ulični album (Horizont, 2010), malo ploščo (Low badžet krismes tejp, 2011) in polni studijski album (En Dan…, 2016). Je član kolektiva RapVirus Crew in raper iz nabora založbe Wudisban Records. Socialec pomeni, da je po profesiji socialni delavec, drugače pa se ukvarja z mladinskim delom in usposabljanjem prostovoljcev in prostovoljk za projektna dela in družbeno koristne aktivnosti.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj