Na vsebino

Literarni klub za odrasle

24. mar ob 18:00

Na pobudo nekaterih literarnih ustvarjalcev in naših bralcev predlagamo, da bi pod okriljem Knjižnice Črnomelj in JSKD OI Črnomelj zaživel literarni klub za odrasle, v katerem bi se srečevali domači literarni ustvarjalci.
Skupaj z vami že 17 let uspešno organiziramo literarni natečaj Lepota besede – Z besedo iščemo in ustvarjamo lepoto. Nekateri belokranjski ustvarjalci se ga udeležujete že od začetka, drugi se nam morda pridružite v prihodnje. Vsem bi želeli omogočiti redna srečevanja in nove vsebine, ki bi vas krepile kot ustvarjalce in vam omogočile prostor druženja in ustvarjanja.
Z literarnim klubom želimo:
- spodbujati literarno ustvarjalnost in poglabljati literarno-umetniško znanje;
- predstavljati in spodbujati druženje ob branju in interpretaciji knjig, člankov, recenzij ter hkrati nadgrajevati zmožnosti kritične presoje v literaturi;
- pripravljati predstavitve literarnih del novih avtorjev;
- sodelovati z drugimi literarnimi klubi ipd.


Vabimo vas, da se nam pridružite na našem 2. srečanju v LITERARNEM KLUBU ZA ODRASLE, ki bo v petek, 24. 3. 2023, ob 18.00, v večnamenskem prostoru Dijaškega doma.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

21
27
28
    
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj