Na vsebino

Od ideje do izdelka, generiranje, ekonomika in predstavitev (2)

9. okt ob 16:00

SPOT svetovanje Jugovzhodna Slovenija, ki ga izvajamo konzorcijski partnerji: RIC Bela Krajina, Razvojni center Novo mesto, RC Kočevje Ribnica in Območna obrtno-podjetniška zbornica Novo mesto, vas vabi k udeležbi na usposabljanju :

Od ideje do izdelka, generiranje, ekonomika in predstavitev, ki bo ob 16. uri v Podjetniškem inkubatorju Bela krajina - predavalnici COWORKINGA, PH Stratus, Ul.heroja Starihe 19, 8340 Črnomelj

Izvajalec: mag. Tina Kociper

Tina Kociper je svetovalka za razvoj poslovnih idej in za nasledstvo v družinskih podjetjih in izhaja iz družinskega podjetja s 45- letno tradicijo. Sicer Višja predavateljica in nosilka predmetov Podjetništvo in Projektni management na Univerzi na Primorskem, je ena prvih v Sloveniji, ki so se svetovalno in raziskovalno začeli ukvarjati z družinskimi podjetji.

Podjetniške delavnice je kot gostujoča predavateljica izvedla med drugim na University of Iceland, Reykjavik, Ball State University v Indiani, ZDA. University of Economics v Pragi, Best Sabel University of apllied Science v Berlinu, NHTV University v Bredi na Nizozemskem, Edutus College v Budimpešti.

Na drugem srečanju pa bomo dali poudarek izračunu stroškov in določanju cen ter predstavitvi vaše ideje pred mentorji in kolegi na delavnici. Ti dve področji namreč podjetniki prepoznavajo kot takšni, kjer imajo najmanj znanj.

-Prihodki in stroški v podjetju

-Uf, te kalkulacije; dobiček in izguba

-Predstavitev poslovne ideje; Pitching

Komu je usposabljanje namenjeno :

Usposabljanje je namenjeno malim in srednjim podjetjem, s.p.- samostojnim podjetnikom posameznikom, potencialnim podjetnikom, fizičnim osebam ter vsem, ki jih ta tematika zanima.

Usposabljanje traja 2 x 5 šolskih ur in je za vse udeležence brezplačno.

Prijave:

Zaradi lažje izvedbe je število mest omejeno, zato prosimo, da se nam zainteresirani udeleženci prijavite čim prej oz. najkasneje do 27.09.2018 na tel: 040/122-872 ali e-pošti: [email protected]

Facebook: https://www.facebook.com/events/543581832738955/

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj