Na vsebino

Letni kino Bohemian Rhapsody

24. jun ob 21:30

Kulturni center Semič vas na predvečer državnega praznika vabi na ogled filma BOHEMIAN RHAPSODY, ki se prične ob 21.30 uri na zelenici KC Semič.

Znameniti uvod v We Will Rock You, zanosa polni refren We Are the Champions, hipnotične operne vragolije v Bohemian Rhapsody ... Le koga ne premami, da ne bi zapel vsakič, ko sliši te himne? Kdo si ne more kaj, da ne bi z nogami udarjal ob tla ob tako omanih ritmih? Kdo lahko pozabi trenutek, ko je koncert Live Aid leta 1985 nenadoma premaknil v peto prestavo, ko se je na oder prišopiril Freddie Mercury in občinstvo pripravil do vročičnega skupinskega petja?

daj si je z emmyjem nagrajeni Rami Malek iz nadaljevanke G. Robot navlekel oprijeti triko, pograbil mikrofon in si nadel osebnost kralja popa v filmu Bohemian Rhapsody, glasnem proslavljanju glasbe Quennov in izjemnega življenja njihovega frontmana Freddieja Mercuryja.

Dobrodošli!

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

    
1311
1415
24
31
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj