Vabljeni na delavnico na temo oblikovanja branda, ki bo potekala 5. 5. ob 14. uri v Podjetniškem inkubatorju Bela krajina (Ulica heroja Stariha 19, Črnomelj).

Branding (znamčenje) je razumevanje in usklajevanje želja obče komunikacije blagovne znamke. Neprepoznavna vizualna simbolika je težje zapomnljiva na saturiranem trgu. Zato z načrtnim zasnovanjem branda jasneje nagovarjamo želeno publiko in se diferenciramo od konkurence.

Delavnica je namenjena vsem samozaposlenim in mikro podjetjem, ki želijo razumeti potencial brandinga in se spoznati z orodji za implementacijo na svoje podjetje. Po delavnici boste udeleženci opremljeni s ključnimi vajami in orodji prilagojenimi za razvoj branda na svojem podjetju.

Delavnico bosta vodila Miha Artnak in Emil Kozole iz Studia Ljudje (ljudje.si) - slovenski večkrat nagrajeni, strateško-oblikovalski studio, ki deluje na področju ustvarjanja identitet brandov, produktov in kampanj. Sodeluje z globalnimi poslovnimi partnerji in se osredotoča na projekte, ki stremijo k trajnostnemu razvoju za svetlo prihodnost.

Potrfolio: https://www.dropbox.com/s/adugc9qawtcu59h/studio_ljudje_portfolio.pdf?dl=0

Datum in čas dogodka: 5. maj ob 14. uri

Lokacija dogodka: PI Bela krajina, Ulica heroja Stariha 19, Črnomelj

Delavnica je brezplačna!

Obvezna prijava TUKAJ.