Na vsebino

Poletje, ko sem se naučila leteti - potujoči letni kino - Stari trg ob Kolpi

3. avg ob 21:00
4,00 €

Poletje, ko sem se naučila leteti je nežna zgodba o odraščanju in spravi. Dvanajstletna Sofija sanjari o kampiranju z ekipo in o prvem poljubu. Toda poletne počitnice mora preživeti v razpadajoči družinski hiši na Hvaru, pri precej naporni babici Mariji in njeni norčavi sestri Luci. Brez družbe, signala in interneta je Sofijino življenje na Hvaru "kar nekaj", toda vsakdanjo monotonost kmalu prekine nenavadno vedenje babice Marije. Sofija sumi nekakšno skrivno romanco, toda velika preiskava babičinega ljubezenskega življenja nazadnje pripelje do odkritja dolgo varovane družinske skrivnosti. Z novimi prijatelji, simpatijami in dogodivščinami dobi Sofija sanjske počitnice, pa tudi veliko več od tega, kar si je lahko predstavljala.

Projekcija filma bo izvedena na igrišču v Starem trgu ob Kolpi v sklopu Potujočega letnega kina. V primeru slabega vremena se dogodek prestavi.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj