Na vsebino

Postani socialni podjetnik, 2. del

1. jun ob 17:00

Mladinski center BIT, socialno podjetje in Društvo za razvijanje prostovoljnega dela Novo mesto vas v sklopu Erasmus+ projekta Socialno podjetništvo za mlade vabi na dvodnevno delavnico Postani Socialni Podjetnik. Druga poldnevna delavnica bo potekala v petek 01.06. ob 17.00 v prostorih nekdanjega dijaškega doma (Ulica Otona Župančiča 7, Črnomelj).

Socialno podjetništvo razumemo kot reševanje družbenih problemov na podjetniški način. V sklopu usposabljanja boste lahko razvili kontretne podjetniške ideje za reševanje določenih družbenih problemov na podjetniški način. Naučili se boste definirati družbene probleme, ki jih želite rešiti, identificirali boste kupce, vrednost rešitev, ki jih ponujate, promocijske poti do kupcev, strukturirati prihodke in odhodke in določiti ključne kazalnike za merjenje uspešnosti vašega projekta.

V sklopu projekta boste lahko razvili svoj Canvas model. Najboljši bodo nagrajeni z udeležbo na zaključku projekta v Španiji. Ideje, ki ji bodo razvili mladi v Beli krajini ali ideje, ki bodo vodile k zaposlovanju mladih v Beli krajini, bodo lahko udeleženci začeli pretvarjati v realnost tudi preko MC BIT.

Mladinski center BIT se je uspešno preoblikoval v socialno podjetje in v ta namen tudi prejel start subvencijo s strani MGRT.

Na usposabljanje se prijavite tako, da pošljete email na [email protected]. Prijava naj vsebuje ime, priimek, datum rojstva in morebitno idejo (ni obvezno), ki bi jo želeli razvijati.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
1410
2110
2218
2310
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj