Na vsebino

Praznični bazar & Kamišibaj v Stari lekarni

8. dec ob 9:00

Vljudno vabljeni v prostore Stare lekarne (Kolodvorska 23a) v Črnomlju, kjer bo med 9. in 19. uro potekal praznični bazar, na katerem bodo razstavljali izdelke lokalni oz. belokranjski ustvarjalci:
* Nevenka AdlešičVireo, www.vireo.si
* Vanja ŽalecUmetnostno kovaštvo Stipanovič, http://www.xn--stipanovi-tfb.si/
* Manuela in Damjan IvanetičLibitum Jewelry, facebook.com/Libitum-Jewelry-1527055844173224/
* Martina Simonic8 Shadows - Martina Simonic, www.my8shadows.com
* Jani Pavlin, Rakun Studio, www.janipavlin.si.

Na sejmu bodo na voljo za nakup kreacije iz papirja in leseni izdelki, ročno kovani izdelki, prstani in uhančki, umetniške slike in voščilnice, fotografski izdelki, ...

V času sejma bo za najmlajše na ogled gledališče Kamišibaj s pravljico za otroke, ki bo prvič na sporedu ob 10. uri, ponovitev pa ob 16. uri. Po pravljici so otroci vabljeni še na kreativno izražanje v ustvarjalnem kotičku za najmlajše.

Svoja vrata bo odprl tudi fotografski studio Rakun Studio, kjer si lahko družinice privoščijo praznične družinske in individualne portrete le za 10€.

Vabljeni na sejem ustvarjalcev v Staro lekarno, popestrite si praznične dni in kupite lokalno proizvedena praznična darilca domačih ustvarjalcev.

Dogodek organizira Podjetniški inkubator Bela krajina.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj