Na vsebino

Predavanje: Digitalni influencerji - Mit ali pot do uspeha?

13. sep ob 18:00

V Podjetniškem inkubatorju Bela krajina bomo ob 18. uri gostili tri posameznike z različnimi, a uspešnimi kariernimi potmi, ki pa imajo skupni imenovalec - influencer marketing. Gostje bodo digitalna influencerja Jure Marolt in Dominik Sky ter Tilen Lamut iz Propiar, družba za strateško komuniciranje.

Novomeščana Jureta marsikdo pozna kot novinarja Televizije Vaš kanal, a zadnja leta je še bolj opazen kot avtor bloga Ljubki Nesmisel, ki bralcu dovoljuje pristen vpogled v njegove intimne misli o radostih in tegobah družinskega življenja. Na Facebooku ima že več kot 10000 sledilcev.

Belokranjec Dominik Sky se ukvarja s kalisteniko, tj. oblika vadbe z lastno telesno težo. Ima svoj Youtube kanal z 286000 naročniki ter spletno stran, kjer so v ponudbi paketi različnih treningov.

Oba sta zaradi prepoznavnosti postala t.i. digitalna influencerja, s tem pa sta zanimiva za podjetja, od katerih prejemata ponudbe za sodelovanje v različnih projektih. V podjetjih so namreč prepoznali v influencerjih nov način oglaševanja in kanal obveščanja ter način, kako doseči končne uporabnike njihovih produktov in storitev predvsem na bolj pristen in ugodnejši način. Jure in Dominik bosta predstavila vsak svojo zgodbo. Pojasnila bosta, kaj počneta in kako, ter s kom in pod kakšnimi pogoji, se odločata za ponujena sodelovanja.

Več pojasnil o influencer marketingu bo podal Tilen Lamut, svetovalec iz agencije Propiar, ki bo odgovoril na vprašanja, kje najti influencerja in katerega izbrati, zakaj se podjetja (ne) odločajo za sodelovanje z njimi, kakšen je doseg slovenskih influencerjev in kakšno je povpraševanje na slovenskem trgu.

Dogodek, ki je brezplačen, bo povezovala Alenka Tomašič, prostora pa bo dovolj za vse zainteresirane.

Kontakt za dodatne informacije: Alenka Tomašič ([email protected])

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj